Пиріжки з лаваша з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смачно. Особливо вранці з кавою. Приготуйте прості пиріжки з лаваша з фаршем.
Використовуємо готовий лаваш і будь-який м'ясний фарш. Фарш треба обсмажити з цибулею і спеціями. Потім формуємо пиріжки і злегка обсмажуємо.
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Фарш - 400 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Болгарський перець - 1 штука (або лечо)
- Вода - 0, 5 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Для приготування начинки будемо використовувати сирий м'ясний фарш. Помістіть його в сковороду. Влийте трохи масла і обсмажте.
Додайте трохи дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Обсмажте все разом.
Додайте болгарський перець і трохи томатної пасти / соусу. У мене його не виявилося. Я додала готовий лечо.
Гасіть все разом до готовності. Можна трохи підлити водички. На шматочок лаваша викладіть отриману начинку. Натріть сир на тертці і викладіть поверх начинки.
Поверніть в рулет. Цей рулет потрібно обсмажити на олії з двох сторін. Хто вважає це занадто жирним, може обсмажити на сухій сковороді. На маслі, на мій погляд, смачніше.
Подайте до столу. Смачно буде додати до такої страви соус "ранч" або сметану.