Пиріжки з лаваша з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Смачно. Особливо вранці з кавою. Приготуйте прості пиріжки з лаваша з фаршем.
Опис приготування:
Використовуємо готовий лаваш і будь-який м'ясний фарш. Фарш треба обсмажити з цибулею і спеціями. Потім формуємо пиріжки і злегка обсмажуємо.
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Фарш - 400 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Болгарський перець - 1 штука (або лечо)
- Вода - 0, 5 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Для приготування начинки будемо використовувати сирий м'ясний фарш. Помістіть його в сковороду. Влийте трохи масла і обсмажте.
Додайте трохи дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Обсмажте все разом.
Додайте болгарський перець і трохи томатної пасти / соусу. У мене його не виявилося. Я додала готовий лечо.
Гасіть все разом до готовності. Можна трохи підлити водички. На шматочок лаваша викладіть отриману начинку. Натріть сир на тертці і викладіть поверх начинки.
Поверніть в рулет. Цей рулет потрібно обсмажити на олії з двох сторін. Хто вважає це занадто жирним, може обсмажити на сухій сковороді. На маслі, на мій погляд, смачніше.
Подайте до столу. Смачно буде додати до такої страви соус"Ранч" або сметану.