Рецепт Пиріжки з лаваша з куркою фото

Пиріжки з лаваша з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей
Випічка, Пиріжки

Нещодавно натрапив в інтернеті на рецепт приготування пиріжків з лаваша з куркою. Вийшло дуже смачно, так що і вам раджу спробувати.

Перед приготуванням пиріжків з лаваша з куркою в домашніх умовах поставимо духовку грітися до 180 градусів. Далі покроково:

1. Дрібно шаткуємо капусту.

2. Моєму, очищаємо моркву, натираємо на тертці.

3. Обсмажуємо на сковороді на оливковій олії капусту і моркву протягом 5-7 хвилин. Не забуваємо посолити овочі.

4. Готуємо курячу грудку. Спочатку її треба гарненько відбити, потім нарізати на тоненькі смужки.

5. Обсмажуємо м'ясо на оливковій олії на сковороді так, щоб курка була майже готова.

6. Додаємо в сковороду бальзамічний оцет, мед і обсмажуємо ще 5 хвилин.

7. Тепер складаємо в миску курячої м'ясо, капусту, морквину, заливаємо гірчиці за смаком і все це перемішуємо.

8. Нарізаємо лаваш смужками по 10 см, загортаємо в нього начинку трикутником.

9. Викладаємо на деку папір для випічки, скроплюємо оливковою олією. Розкладаємо пиріжки і залишаємо в духовці на 10 хвилин.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Капуста - 1/4 штуки
  • Лаваш - 1 штука
  • Морквина - 1/2 штуки
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Морська сіль - 1/2 чайних ложки
Перед приготуванням пиріжків з лаваша з куркою в домашніх умовах поставимо духовку грітися до 180 градусів. Далі покроково:

1. Дрібно шаткуємо капусту.

2. Моєму, очищаємо моркву, натираємо на тертці.

3. Обсмажуємо на сковороді на оливковій олії капусту і моркву протягом 5-7 хвилин. Не забуваємо посолити овочі.

4. Готуємо курячу грудку. Спочатку її треба гарненько відбити, потім нарізати на тоненькі смужки.

5. Обсмажуємо м'ясо на оливковій олії на сковороді так, щоб курка була майже готова.

6. Додаємо в сковороду бальзамічний оцет, мед і обсмажуємо ще 5 хвилин.

7. Тепер складаємо в миску курячої м'ясо, капусту, морквину, заливаємо гірчиці за смаком і все це перемішуємо.

8. Нарізаємо лаваш смужками по 10 см, загортаємо в нього начинку трикутником.

9. Викладаємо на деку папір для випічки, скроплюємо оливковою олією. Розкладаємо пиріжки і залишаємо в духовці на 10 хвилин.

Схожі рецепти