Рецепт Пиріжки з ковбасою і сиром фото

Пиріжки з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 24
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви думаєте, що приготування пиріжків - це довгий і трудомісткий процес, тоді цей простий рецепт пиріжків з ковбасою і сиром вас приємно здивує, адже зробити це ласощі легко і просто.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування пиріжків з ковбасою і сиром гарний з усіх боків: по перше, він дуже економічний, по-друге, на його приготування у нас піде зовсім небагато часу, Ну і, звичайно ж, не варто забувати про приголомшливе смаку цих пиріжків. Завдяки всього вище перерахованого такий рецепт просто незамінний, особливо, коли хочеться швидко і смачно поїсти, або коли в гості вирішили несподівано зайти друзі. Навіть тісто самим робити не обов'язково, адже з готовим така випічка виходить не менш смачна. Так що загляньте в свій холодильник, впевнена, ви знайдете все необхідне для цього простого рецепту пиріжків з ковбасою і сиром, тому сміливо приступайте до справи.

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Ковбаса - 300 грам (тут копчена )
  • Сир твердий - 300 грам
  • Свіжа зелень - 70 грам
пиріжки з ковбасою і сиром - фото крок 1
Насамперед размораживаем тісто і приступаємо до начинки. Трьом сир на крупній тертці, ковбасу і зелень дрібно нарізаємо, до речі, ковбаса тут підійде будь-яка. Перемішуємо всі інгредієнти, при необхідності солимо і перчимо.
пиріжки з ковбасою і сиром - фото крок 2
Готове тісто розгортаємо і нарізаємо на невеликі квадратики.
пиріжки з ковбасою і сиром - фото крок 3
В серединку кожного квадрата кладемо невелика кількість начинки.
пиріжки з ковбасою і сиром - фото крок 4
Тепер щільно скріплюємо краю тесту, форму можете вибрати будь-яку. Викладаємо пиріжки на змащене маслом деко, їх поверхня обмазуємо збитим яйцем і ставимо деко в духовку, розігріту до 180 градусів, випікаємо до рум'яної золотистої скоринки (хвилин 20-25 зазвичай). Ось тепер з пилу, з жару подаємо їх дорогим гостям. Смачного!

Схожі рецепти