Пиріжки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з ковбасою за цим рецептом я готую досить давно. Вони смачні і гарячі і в холодному вигляді. Дуже зручно спекти їх і взяти з собою в ліс, на природу або в дорогу, щоб смачно перекусити.
Пропоную вашій увазі детальний рецепт з фото пиріжків з ковбасою.
Пиріжки виходять дуже смачними і ніжними. Як начинка, так і тісто. Таке тісто я використовую не тільки, коли роблю пиріжки з ковбасою, але і з іншою начинкою. Просто начинка з ковбаси робиться дуже швидко і коли вам потрібно спекти пиріжки швидко, це найвдаліший варіант. Такі пиріжки з ковбасою подобаються всім. Спробуйте приготувати і ви!
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ковбаса - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 3-4 склянок
Готуємо тісто. Розтоплене вершкове масло розтираємо з сиром. Додаємо цукор, сіль і соду.
Додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в пакет і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
Тепер готуємо начинку. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками і змішуємо з сиром, натертом на терке.
Тепер додаємо посічену зелень і часник. Солимо і перчимо до смаку.
Формуємо пиріжки. Тісто розділяємо на шматочки і розгортаємо кружечки товщиною 3 мм. В середину кладемо фарш і защепляем в серединці.
З'єднуємо протилежні вушка.
Пиріжки викладаємо на деко, вистелений пергаментним папером для випічки.
Ставимо пиріжки на 20 хвилин в духовку 200 градусів. Готово!