Рецепт Пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою фото

Пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Сосиски
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пиріжки

Пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою - бюджетний варіант смачних і ситних домашніх пиріжків. Тісто зробимо на кефірі, дозволимо йому підрости, спосіб і vиpechem. На все піде трохи більше години.



Як приготувати пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою?

1. Спочатку замісіть тісто для пиріжків. Борошно просійте в глибоку миску, додайте сіль, цукор і рослинне масло. Всипте розпушувач або загасите соду (оцтом або лимонним соком). Потім додайте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків повинно бути еластичним і не липнути до рук. Якщо треба, додайте борошна. Залиште тісто під кухонним рушником на півгодини, щоб воно виросло. Спостерігайте за тим, щоб тісто не потрапило в протяг.

2. Ліверну ковбасу наріжте кубиками. Додайте в стовчений картопля і перемішайте. Це - наша начинка.

3. По закінченню півгодини тісто розкачати в трубочку, розділіть його на рівні шматочки і руками сформуйте кульки.

9. Насипте на робочу поверхню трохи борошна і кожен кульку розкачати в корж.

4. У центр коржі викладіть півтори столової ложки начинки, краю щільно защипніть.

5. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть на нього пиріжки, залишивши між ними трохи місця.

6. У мисочці збийте вінчиком яйце. Змастіть поверхню кожної булочки збитим яйцем. Для цього використовуйте кондитерську пензлик.

7. Пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою викладіть на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 190-200 градусів духовці близько 30 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

  • Ліверна ковбаса - 350-400 грам
  • Картопля - 7-8 штук
  • Борошно - 4 склянки
  • Кефір або кисле молоко - 350 мілілітрів
  • Крем - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки


Як приготувати пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою?

1. Спочатку замісіть тісто для пиріжків. Борошно просійте в глибоку миску, додайте сіль, цукор і рослинне масло. Всипте розпушувач або загасите соду (оцтом або лимонним соком). Потім додайте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків повинно бути еластичним і не липнути до рук. Якщо треба, додайте борошна. Залиште тісто під кухонним рушником на півгодини, щоб воно виросло. Спостерігайте за тим, щоб тісто не потрапило в протяг.

2. Ліверну ковбасу наріжте кубиками. Додайте в стовчений картопля і перемішайте. Це - наша начинка.

3. По закінченню півгодини тісто розкачати в трубочку, розділіть його на рівні шматочки і руками сформуйте кульки.

9. Насипте на робочу поверхню трохи борошна і кожен кульку розкачати в корж.

4. У центр коржі викладіть півтори столової ложки начинки, краю щільно защипніть.

5. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть на нього пиріжки, залишивши між ними трохи місця.

6. У мисочці збийте вінчиком яйце. Змастіть поверхню кожної булочки збитим яйцем. Для цього використовуйте кондитерську пензлик.

7. Пиріжки з картоплею і ліверної ковбасою викладіть на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 190-200 градусів духовці близько 30 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

Схожі рецепти