Пиріжки з картоплею та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий варіант приготування домашніх пиріжків на увазі використання того, що є під рукою. Картопля є у всіх. Як і ковбаса для бутербродів. Готуємо пиріжки з картоплею та ковбасою!
Як приготувати пиріжки з картоплею та ковбасою?
1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Можете використовувати будь-яку вами улюблену ковбасу
2. Картоплю посоліть і відваріть до готовності. Потім зітреш її в пюре.
3. Змішайте картопля з нарізаною ковбасою.
4. Замісити тісто з борошна, солі, соди, кефіру і рослинного масла. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо липне, додайте трохи борошна. Потім залиште тісто на півгодини в теплому місці без протягу. Накиньте на миску, в якій лежить тісто кухонний рушник.
5. По закінченню зазначеного часу тісто розкачати і виріжте блюдцем гуртки однакового розміру.
6. У центр кожного гуртка викладіть ложку начинки і склейте краю пиріжка. Пиріжки викладайте на застелений пергаментом деко.
7. Змастіть пиріжки збитим яйцем.
8. Випікайте пиріжки з картоплею та ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці до золотисто-коричневого кольору.
Пиріжки з картоплею та ковбасою готові!
Приємного!
- Картопля - 6-7 штук
- Ковбаса - 250-300 грам
- Борошно - 4 склянки
- Кефір або кисле молоко - 350 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Можете використовувати будь-яку вами улюблену ковбасу
2. Картоплю посоліть і відваріть до готовності. Потім зітреш її в пюре.
3. Змішайте картопля з нарізаною ковбасою.
4. Замісити тісто з борошна, солі, соди, кефіру і рослинного масла. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо липне, додайте трохи борошна. Потім залиште тісто на півгодини в теплому місці без протягу. Накиньте на миску, в якій лежить тісто кухонний рушник.
5. По закінченню зазначеного часу тісто розкачати і виріжте блюдцем гуртки однакового розміру.
6. У центр кожного гуртка викладіть ложку начинки і склейте краю пиріжка. Пиріжки викладайте на застелений пергаментом деко.
7. Змастіть пиріжки збитим яйцем.
8. Випікайте пиріжки з картоплею та ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці до золотисто-коричневого кольору.
Пиріжки з картоплею та ковбасою готові!
Приємного!