Рецепт Пиріжки з картоплею та ковбасою фото

Пиріжки з картоплею та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Ковбаса
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Швидкий варіант приготування домашніх пиріжків на увазі використання того, що є під рукою. Картопля є у всіх. Як і ковбаса для бутербродів. Готуємо пиріжки з картоплею та ковбасою!

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею та ковбасою?

1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Можете використовувати будь-яку вами улюблену ковбасу

2. Картоплю посоліть і відваріть до готовності. Потім зітреш її в пюре.

3. Змішайте картопля з нарізаною ковбасою.

4. Замісити тісто з борошна, солі, соди, кефіру і рослинного масла. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо липне, додайте трохи борошна. Потім залиште тісто на півгодини в теплому місці без протягу. Накиньте на миску, в якій лежить тісто кухонний рушник.

5. По закінченню зазначеного часу тісто розкачати і виріжте блюдцем гуртки однакового розміру.

6. У центр кожного гуртка викладіть ложку начинки і склейте краю пиріжка. Пиріжки викладайте на застелений пергаментом деко.

7. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

8. Випікайте пиріжки з картоплею та ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці до золотисто-коричневого кольору.

Пиріжки з картоплею та ковбасою готові!

Приємного!

  • Картопля - 6-7 штук
  • Ковбаса - 250-300 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Кефір або кисле молоко - 350 мілілітрів
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
Як приготувати пиріжки з картоплею та ковбасою?

1. Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Можете використовувати будь-яку вами улюблену ковбасу

2. Картоплю посоліть і відваріть до готовності. Потім зітреш її в пюре.

3. Змішайте картопля з нарізаною ковбасою.

4. Замісити тісто з борошна, солі, соди, кефіру і рослинного масла. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо липне, додайте трохи борошна. Потім залиште тісто на півгодини в теплому місці без протягу. Накиньте на миску, в якій лежить тісто кухонний рушник.

5. По закінченню зазначеного часу тісто розкачати і виріжте блюдцем гуртки однакового розміру.

6. У центр кожного гуртка викладіть ложку начинки і склейте краю пиріжка. Пиріжки викладайте на застелений пергаментом деко.

7. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

8. Випікайте пиріжки з картоплею та ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці до золотисто-коричневого кольору.

Пиріжки з картоплею та ковбасою готові!

Приємного!

Схожі рецепти