Рецепт Пиріжки з капустою за 5 хвилин фото

Пиріжки з капустою за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Молочні продукти, Капуста, Кефір
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Випічка, Пиріжки

Зазвичай господинь не беруться робити пиріжки, так як це забирає час. Насправді, довгим буває тільки заміс дріжджового тіста, але з цим простим рецептом пиріжків з капустою за 5 хвилин все швидше!

Рецепт приготування пиріжків з капустою за 5 хвилин вас приємно здивує своєю доступністю. Взагалі, коли мені про нього свого часу розповідали, то такі пиріжки з капустою за 5 хвилин в домашніх умовах називали жартома "антикризовими" . Але ж, як то кажуть, в кожному жарті є частка правди, - пиріжки та правда виходять на диво економними, але при цьому безумовно смачними!

  • Кефір - 250 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Капуста - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 1
1. Беремо дві мисочки. В одній збиваємо одне яйце з сіллю і цукром, а в інший - змішаємо кефір і гашене соду. Перемішаємо обидві суміші, а потім з'єднаємо.
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 2
2. Вливаємо олію і перемішати. Потім починаємо домішувати борошно, поки тісто не стане однорідним і перестане прилипати до рук.
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 3
3. Тепер займемося начинкою. Підготуємо інгредієнти, - цибулю і моркву подрібнити і обсмажити, а потім додамо капусту і тушкуємо все разом з додаванням томатної пасти.
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 4
4. Солимо, перчимо до смаку. Капуста повинна залишитися м'якою, але еластичною.
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 5
5. Тепер з підготовленого тіста формуємо коржики, і в кожну поміщаємо начинку. Викладаємо на форму, змащену маслом і застелену пергаментним папером.
пиріжки з капустою за 5 хвилин - фото крок 6
6. Час, що залишився яйце збийте і змастіть їм кожен пиріжок. Випікати ж їх потрібно при 180 градусах, поки не зарум'яняться. Бажаю удачі!

Схожі рецепти