Пиріжки з капустою за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай господинь не беруться робити пиріжки, так як це забирає час. Насправді, довгим буває тільки заміс дріжджового тіста, але з цим простим рецептом пиріжків з капустою за 5 хвилин все швидше!
Рецепт приготування пиріжків з капустою за 5 хвилин вас приємно здивує своєю доступністю. Взагалі, коли мені про нього свого часу розповідали, то такі пиріжки з капустою за 5 хвилин в домашніх умовах називали жартома "антикризовими" . Але ж, як то кажуть, в кожному жарті є частка правди, - пиріжки та правда виходять на диво економними, але при цьому безумовно смачними!
- Кефір - 250 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Капуста - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
1. Беремо дві мисочки. В одній збиваємо одне яйце з сіллю і цукром, а в інший - змішаємо кефір і гашене соду. Перемішаємо обидві суміші, а потім з'єднаємо.
2. Вливаємо олію і перемішати. Потім починаємо домішувати борошно, поки тісто не стане однорідним і перестане прилипати до рук.
3. Тепер займемося начинкою. Підготуємо інгредієнти, - цибулю і моркву подрібнити і обсмажити, а потім додамо капусту і тушкуємо все разом з додаванням томатної пасти.
4. Солимо, перчимо до смаку. Капуста повинна залишитися м'якою, але еластичною.
5. Тепер з підготовленого тіста формуємо коржики, і в кожну поміщаємо начинку. Викладаємо на форму, змащену маслом і застелену пергаментним папером.
6. Час, що залишився яйце збийте і змастіть їм кожен пиріжок. Випікати ж їх потрібно при 180 градусах, поки не зарум'яняться. Бажаю удачі!