Пиріжки з грибами за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, такий рецепт приготування пиріжків з грибами за 5 хвилин передбачає, що тісто у вас вже стоїть готове - дріжджове, після того, як підніметься. Так що подбайте про це заздалегідь!
Без сумніву, це дуже простий рецепт пиріжків з грибами за 5 хвилин, тому що ті, хто мав справу з випічкою, знають, - основна частина часу витрачатися на тісто. А тут же - тісто вже готове, гриби теж смажаться швидко… Так що такі пиріжки з грибами за 5 хвилин в домашніх умовах і правда готуються дуже швидко, я перевіряла! Тому настійно вам рекомендую спробувати - шалено смачно і дуже легко!
- Тісто дріжджове - 600 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Підготуємо тісто - готуємо самі або розморожуємо покупне. Після того, як воно підніметься, - перемішайте ще раз і поставте в холодильник.
2. На рослинному маслі обсмажити подрібнену цибулю, поки він не стане прозорим, а потім додамо гриби. Смажимо все разом до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
3. Охолоджене тісто ділимо на частини, і з кожної частини робимо коржик. Розміщуємо одну-дві столові ложки начинки і защипуємо краю.
4. Викладаємо підготовлені пиріжки на деко, змащений маслом і застелений пекарської папером. Яйце збиваємо вінчиком і змащуємо кожен пиріжок.
5. Випікаємо, поки пиріжки не зарум'яниться. Готово!