Пиріжки за 10 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Хто відязикаться від смачних пиріжків? Ця страва сподобається і дорослим, і маленьким. А з простим рецептом пиріжків за 10 хвилин їх можна ще й швидко приготувати!
Звичайно, жодні пиріжки НЕ випечуть за 10 хвилин - тісто ж має встигнути приготуватися. Але ось як раз сам підготовчий процес можна укласти в рекордні терміни. Для приготування пиріжків за 10 хвилин вам знадобиться 1, 5 кілограма борошна - це і є приблизно 10 склянок. Начинку можна робити будь-яку. Дивимося рецепт.
- Вода - 3 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Борошно - 10 склянок
- Сіль - 0, 3 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 10 грам
У тепленьку воду (приблизно 30 градусів) всипте дріжджі, цукор і 2 склянки борошна. Відставте на 10 хвилин.
В отриману суміш додаємо борошно, що залишилося, рослинна олія, сіль. Замішуємо тісто, воно повинно вийти м'яким.
Начинку ріжемо. У мене - яблука з ківі.
Красива Петті. Випікаємо в змащеній маслом формі хвилин 25-30. Смачного!