Пиріжки з капустою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
З якими тільки начинками ми не печемо пиріжки! Ще один беcпроігришний варіант-це пиріжки з капустою і грибами. Рецепт дріжджового тіста ви знайдете на моїй сторінці або можна купити готове. Почнемо!
Я пропоную дуже докладний рецепт як приготувати пиріжки з капустою і грибами. Якщо ви використовуєте готове дріжджове тісто, то такі пиріжки ви спече дуже швидко і нагодуйте свою сім'ю і друзів смачними пиріжками з капустою і грибами. Звичайно найсмачніше вони гарячі прямо з печі і дуже ароматні до того ж. Особливо, якщо ви використовуєте лісові гриби. Але цілком можна обійтися і печерицями. Пробуйте на здоров'я!
- Дріжджове тісто - 1 кілограм
- Капуста - 1 штука (невеликий качан свіжої капусти)
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Готуємо продукти для пиріжків. Готове дріжджове тісто поділяємо на шматочки. Капусту і цибулю шаткуємо. Гриби ріжемо часточками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник і прибрати зі сковороди. Гриби посмажити, щоб випарувалася волога і додати до них капусту і обсмажені цибулю і часник. Посолити і додати приправу.
Гасити на повільному вогні до готовності начинки.
Починаємо формувати пиріжки. Шматочок тесту розгортаємо в коржик.
Викладаємо в центр начинку.
Защипуємо пиріжок.
Укладаємо пиріжки на змащений олією лист швом вниз. Даємо расстояться 30-40 хвилин. Змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку 200 градусів на 15-20 хвилин. Готово!