Пиріжки з грибами і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили спекти пиріжки з грибами і капустою, скористайтеся цим рецептом, пиріжки диво, як хороші! Ви можете приготувати звичайні закриті пиріжки, а можете зробити їх відкритими!
До вашої уваги - простий рецепт приготування пиріжків з грибами і капустою. Пиріжки можуть бути відкритими або закритими, на ваш смак. Їх можна запекти в духовці, а можна обсмажити на сковороді. Як вид, рецепт дуже зручний і універсальний, а пиріжки - це завжди добре!
- Молоко - 220 мілілітрів
- Вода - 220 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 30 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 800 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Капуста - 1 кілограм
- Печериці - 10 штук
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Половину теплого молока змішуємо з дріжджами і 1 ст.Л. Цукру. Ми залишаємо підніматися, 10 хвилин.
Яйця збиваємо з цукром, що залишився до легкої піни.
Вливаємо в миску теплу воду, а також час, що залишився молоко, яйця збиті, масло рослинне, майонез і сіль. Перемішуємо, додаємо дріжджі і, просіюючи борошно, замішуємо тісто.
Замішайте в тісто вершкове масло, добре вимішуємо і залишаємо на 2 години під рушником. За цей час тісто пару раз потрібно обмять.
У невеликій кількості масла обсмажуємо печериці, порізані пластинками.
Перекладаємо гриби в тарілку. Тут же тушкуємо подрібнену моркву і капусту. Сіль і перець за смаком.
Перемішуємо гриби, капусту і моркву.
Ріжемо тісто невеликими ковбасками, з кожної формуємо коржик. У центр викладаємо по 1 ст.Л. Начинки, защипуємо пиріжки. Викладаємо на деко швом вниз.
Випікаємо в духовці 30 хвилин, температура 190 градусів. За кілька хвилин до кінця змащуємо пиріжки збитим яйцем.
Як варіант, пиріжки можна обсмажувати в сковороді замість духовки.
Смачного!