Рецепт Пиріжки з капустою і грибами смажені фото

Пиріжки з капустою і грибами смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Дріжджове тісто , Гриби
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні, домашні, соковиті пиріжки з капустою і грибами. Тісто м'яке, сприйнятливість, ліпити суцільне задоволення.

Опис приготування:

Приготуйте пиріжки з капустою і грибами смажені, зваріть бульйон. Чудовий вечеря готова! Можна такі пиріжки взяти з собою на роботу або на природу.

  • Капуста - 500 грам (начинка)
  • Гриби - 300 грам (начинка)
  • Цибулина - 1 штука (начинка)
  • Морква - 1 штука (начинка)
  • Томатний сік - 80 мілілітрів (начинка)
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження, плюс 2 столові ложки в начинку)
  • Сіль - За смаком (начинка, плюс 0, 5 ç.l. В тісто)
  • Вода - 250 мілілітрів (тісто)
  • Дріжджі - 25 грам (тісто)
  • Яйце - 1 штука (тісто)
  • Оцет столовий 9-проц. - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (тісто)
  • Борошно - 3 склянки (тісто)
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 1
1. Приготуємо продукти спочатку для начинки, тому як тісто робиться швидше, ніж начинка.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 2
2. Цибулю ріжемо кубиками, морква трьом на тертку.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 3
3. Капусту шаткуємо тонко.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 4
4. У приготуванні начинки мені допомагає мультиварка. Якщо її немає, зробіть те ж саме в сковороді з глибокими бортами. Налийте масло на дно каструлі мультиварки. Складіть всі інгредієнти. Додати сіль за смаком. Влийте сік томатний.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 5
5. Встановіть каструлю в машинку і включіть режим"гасіння" з 1 час.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 6
6. Начинка готова.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 7
7. Відкиньте тушковану капусту з грибами на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 8
8. Приступаємо до приготування тіста. У тісто я кладу ложечку оцту столового, роблю це для надання більшої м'якості тесту.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 9
9. У теплій підкисленою оцтом воді розчиняємо дріжджі, сіль, цукор.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 10
10. Додаємо яйце і борошно. Перемішуємо. Отримуємо не круте тісто.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 11
11. Тісто відразу ділимо на частини, кількість частин на ваш смак, сьогодні я робила відносно великі пиріжки, тому розділила на 12 частин. Борошно більше не використовуємо. Беремо масло рослинне, протираємо стіл і руки. Кожен шматочок тіста розтягуємо пальцями, надаючи форму кола. Кладемо начинку на середину. Zaleplivaem кінець.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 12
12. Також чинимо з усіма пиріжками. Перевертаємо швом вниз і даємо постояти 10-15 хвилин.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 13
13. Смажимо пиріжки на середньому вогні в добре розжареній олії.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 14
14. Перевертаємо пару раз, поки не утвориться рум'яна кірочка.
пиріжки з капустою і грибами смажені - фото крок 15
15. Пиріжки з капустою і грибами смажені готові! Подавайте зі сметаною. Приємного!

Схожі рецепти