Смажені пиріжки з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться чогось смачного, ситного і нескладного, на виручку приходять класичні рецепти несолодкої випічки. Один з таких варіантів, досить простий і завжди вдалий, хочу запропонувати вам.
Я хочу показати вам, як приготувати смажені пиріжки з капустою. У начинку в даному випадку для різноманітності додана також заздалегідь відварена курочка, але її можна і не класти. Під час гасіння овочів можна додати не тільки томатну пасту або соус для кольору, але і аджику, наприклад, або інший гострий соус для пікантності. Пиріжки - відмінний варіант ситного перекусу вдома або на природі.
- Молоко - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 110 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1.5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Борошно - 5.5-6 склянки
- Морква - 1-2 штук
- Капуста - 1 штука (невелика)
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок (або соус)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Курка - 300-400 грам (по бажанню)
1. Якщо у вас є хлібопічка, то процес замішування тіста можна довірити їй. Для початку в глибокій мисці збийте яйця з теплим молоком, розтопленим вершковим маслом, сметаною. Влийте на дно.
2. Додайте цукор, сіль, просіяне борошно і зверху викладіть дріжджі. Усе, включите програму замісу тіста.
3. Невеликий качан капусти дрібно наріжте і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуйте хвилин 10 на середньому вогні, помішуючи.
4. Очистіть і подрібніть цибулю, натріть на тертці моркву. Викладіть на окрему сковороду і обсмажте до м'якості. Подрібніть курочку, якщо використовуєте. Додайте до капусти, після викладіть обсмажену цибулю з морквою. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте томатний соус, пасту або навіть кетчуп. Залиште гаситися на повільному вогні до м'якості.
5. Коли тісто добре підійде, а начинка охолоне, можна приступати до ліплення пиріжків. Отщіпніте шматочок тесту, сформуйте коржик і в центр викладіть трохи начинки.
6. Akkuratno кінець палиці.
7. І ось пірожочек готовий. Викладайте його швом вниз!
8. На сковороді розігрійте олію, викладіть пиріжки. Смажте на середньому вогні під кришкою до рум'яності з двох сторін.
9. Готові пиріжки викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла, і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!