Пиріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Уміння зробити пиріжки з фаршем - це базовий кулінарний навик, стане в нагоді кожному. Спробуйте приготувати пиріжки з фаршем за цим рецептом. Запевняю - розійдуться зі столу моментально!
Зробити пиріжки з фаршем варто хоча б тому, що це нескладно Цей простий рецепт пиріжків з фаршем розвінчує міф про складність приготування пиріжків як такої. Не вірите - перевірте самостійно, простота рецепта вас здивує. Я теж колись не вірила, але тепер печу такі пиріжки із завидною регулярністю
Отже, як приготувати пиріжки з фаршем:
1. Ще до початку готування потрібно приготувати наше дріжджове тісто. Для цього дріжджі розпускаємо в молоці (можемо його попередньо підігріти для прискорення процесу). Туди ж домішуємо розм'якшене масло, просіяне борошно, цукор і сіль. Заважаємо все ретельно, і залишаємо години на півтора в теплому місці.
2. За цей час ви встигнете і начинку підготувати, і кави випити, і приготувати що-небудь ще Почнемо з начинки - обсмажити на розігрітій сковороді подрібнену цибулю, а коли майже дійде до готовності - кидаємо до нього томатну пасту, і хвилин п'ять згасимо на маленькому вогні.
3. Тепер суміш цибулі подмешаем до фаршу, солимо і перчимо все разом, добре перемішуємо.
4. Настав час бруднити руки! Готове тісто поділяємо на однакові частини. Кожну з них треба розкачати, покласти фарш, і зліпити пиріжок.
5. Деко можете змастити маслом або застелити папером для запікання. Викладаємо наші пиріжки, але так, щоб вони не розтеклися і не злиплися між собою.
6. Обмащуємо кожен пиріжок яйцем, і - в духовку на 15-20 хвилин, до готовності.
Готово! Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з фаршем. Як вид, все досить-таки просто. Удачі в приготуванні!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 300 грам(30 грам - для начинки,
250 грам - для тіста) - Борошно - 4 склянки
- Дріжджі - 50 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Фарш - 600 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
Отже, як приготувати пиріжки з фаршем:
1. Ще до початку готування потрібно приготувати наше дріжджове тісто. Для цього дріжджі розпускаємо в молоці (можемо його попередньо підігріти для прискорення процесу). Туди ж домішуємо розм'якшене масло, просіяне борошно, цукор і сіль. Заважаємо все ретельно, і залишаємо години на півтора в теплому місці.
2. За цей час ви встигнете і начинку підготувати, і кави випити, і приготувати що-небудь ще Почнемо з начинки - обсмажити на розігрітій сковороді подрібнену цибулю, а коли майже дійде до готовності - кидаємо до нього томатну пасту, і хвилин п'ять згасимо на маленькому вогні.
3. Тепер суміш цибулі подмешаем до фаршу, солимо і перчимо все разом, добре перемішуємо.
4. Настав час бруднити руки! Готове тісто поділяємо на однакові частини. Кожну з них треба розкачати, покласти фарш, і зліпити пиріжок.
5. Деко можете змастити маслом або застелити папером для запікання. Викладаємо наші пиріжки, але так, щоб вони не розтеклися і не злиплися між собою.
6. Обмащуємо кожен пиріжок яйцем, і - в духовку на 15-20 хвилин, до готовності.
Готово! Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з фаршем. Як вид, все досить-таки просто. Удачі в приготуванні!