Рецепт Пиріжки з фаршем фото

Пиріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Уміння зробити пиріжки з фаршем - це базовий кулінарний навик, стане в нагоді кожному. Спробуйте приготувати пиріжки з фаршем за цим рецептом. Запевняю - розійдуться зі столу моментально!

Опис приготування:

Зробити пиріжки з фаршем варто хоча б тому, що це нескладно Цей простий рецепт пиріжків з фаршем розвінчує міф про складність приготування пиріжків як такої. Не вірите - перевірте самостійно, простота рецепта вас здивує. Я теж колись не вірила, але тепер печу такі пиріжки із завидною регулярністю

Отже, як приготувати пиріжки з фаршем:

1. Ще до початку готування потрібно приготувати наше дріжджове тісто. Для цього дріжджі розпускаємо в молоці (можемо його попередньо підігріти для прискорення процесу). Туди ж домішуємо розм'якшене масло, просіяне борошно, цукор і сіль. Заважаємо все ретельно, і залишаємо години на півтора в теплому місці.

2. За цей час ви встигнете і начинку підготувати, і кави випити, і приготувати що-небудь ще Почнемо з начинки - обсмажити на розігрітій сковороді подрібнену цибулю, а коли майже дійде до готовності - кидаємо до нього томатну пасту, і хвилин п'ять згасимо на маленькому вогні.

3. Тепер суміш цибулі подмешаем до фаршу, солимо і перчимо все разом, добре перемішуємо.

4. Настав час бруднити руки! Готове тісто поділяємо на однакові частини. Кожну з них треба розкачати, покласти фарш, і зліпити пиріжок.

5. Деко можете змастити маслом або застелити папером для запікання. Викладаємо наші пиріжки, але так, щоб вони не розтеклися і не злиплися між собою.

6. Обмащуємо кожен пиріжок яйцем, і - в духовку на 15-20 хвилин, до готовності.

Готово! Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з фаршем. Як вид, все досить-таки просто. Удачі в приготуванні!


  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 300 грам(30 грам - для начинки,
    250 грам - для тіста)
  • Борошно - 4 склянки
  • Дріжджі - 50 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Фарш - 600 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
Зробити пиріжки з фаршем варто хоча б тому, що це нескладно Цей простий рецепт пиріжків з фаршем розвінчує міф про складність приготування пиріжків як такої. Не вірите - перевірте самостійно, простота рецепта вас здивує. Я теж колись не вірила, але тепер печу такі пиріжки із завидною регулярністю

Отже, як приготувати пиріжки з фаршем:

1. Ще до початку готування потрібно приготувати наше дріжджове тісто. Для цього дріжджі розпускаємо в молоці (можемо його попередньо підігріти для прискорення процесу). Туди ж домішуємо розм'якшене масло, просіяне борошно, цукор і сіль. Заважаємо все ретельно, і залишаємо години на півтора в теплому місці.

2. За цей час ви встигнете і начинку підготувати, і кави випити, і приготувати що-небудь ще Почнемо з начинки - обсмажити на розігрітій сковороді подрібнену цибулю, а коли майже дійде до готовності - кидаємо до нього томатну пасту, і хвилин п'ять згасимо на маленькому вогні.

3. Тепер суміш цибулі подмешаем до фаршу, солимо і перчимо все разом, добре перемішуємо.

4. Настав час бруднити руки! Готове тісто поділяємо на однакові частини. Кожну з них треба розкачати, покласти фарш, і зліпити пиріжок.

5. Деко можете змастити маслом або застелити папером для запікання. Викладаємо наші пиріжки, але так, щоб вони не розтеклися і не злиплися між собою.

6. Обмащуємо кожен пиріжок яйцем, і - в духовку на 15-20 хвилин, до готовності.

Готово! Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з фаршем. Як вид, все досить-таки просто. Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти