Пиріжки з фаршем в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Страва, якому все завжди раді, як на свято, так і в будні - це пиріжки з фаршем в духовці. Така смачна випічка створить своїм неповторним ароматом затишок і теплу атмосферу в вашому домі.
Рецепт приготування пиріжків з фаршем в духовці, про який я хочу вам розповісти, не можна назвати звичайним, тому що тут тісто і сама начинка мають невеликі доповнення. Наприклад, в тесті, я додаю в нього порошок каррі, що надає пиріжків приємний помаранчевий колір і приголомшливий аромат. Що стосується начинки, то в цьому простому рецепті пиріжків з фаршем в духовці я використовую яловичину і додаю в начинку гострий перець, втім, якщо ви не любите гостре, то може виключити його зі складу. В іншому все просто, легко і досить швидко, пиріжки виходять дуже смачні і подобаються всім, сподіваюся, і ви їх полюбите. Дивіться детальний рецепт, як приготувати пиріжки з фаршем в духовці, нижче.
- Борошно - 4 склянки
 - Масло топлене - 0, 5 склянки (охолоджене)
 - Масло рослинне - 0, 5 склянки(+ 2 столові ложки для обсмажування начинки)
 - Вода крижана - 0, 5 склянки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 Ст. Ложки(+ в начинку)
 - Каррі - 1 Ст. Ложка
 - Фарш яловичий - 700-800 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Перець гострий - 1 штука (можна не додавати)
 - Сухарі паніровочні - 0, 5 склянки
 - Вода - 0, 5 склянки
 - Пір'я зеленої цибулі - 3-5 штук
 - Петрушка свіжа подрібнена - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - - За смаком (паприка, перець духмяний, порошок каррі, чебрець, білий перець)
 - Яйце - 1 За смаком
 








