Пиріжки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт корисно взяти на замітку господиням, у яких час на приготування пиріжків дуже небагато. Будь-яку приємно здивує швидкість в приготуванні і чудовий смак пиріжків.
В якості начинки використовувати можна і солоні, і солодкі продукти. Завжди смачно виходять в пиріжках консервовані фрукти. Я вибрала консервовані персики. Ще один плюс - таку начинку не потрібно додатково готувати.
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 250 грам
- Холодна вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Консервовані персики - 350 грам (для начинки)

У миску висипаємо борошно, сіль і порізаний кубиками маргарин. Пальцями розтираємо маргарин з борошном, поки тісто не стане пухким.

Помішуючи, щоб не утворилося грудок, виливаємо в миску воду. Заважати тісто навколо 5 хвилин. Закриваємо і відставляємо на 1 час.

Після закінчення часу тісто знову месім, ділимо на кілька шматочків розміром з лимон.

Посипаємо робочу поверхню борошном і расскативаем тісто тонким шаром.

Відкриваємо банку з консервованими персиками, якщо вони дуже великі, ріжемо на менші шматочки. На половинку кожного шматочка з расскатать тесту кладемо начинку, іншою половиною закриваємо і виделкою притискаємо кінці. Расскладиваем на деку, змащуємо пиріжки збитим яйцем і ставимо в нагріту до 180 градусів духовку. Запікаємо близько 20 хвилин.

Смачного!