Пиріжки «шотландські»
(покроковий рецепт з фото)
В їжі шотландці приділяють увагу риби і м'яса, не забуваючи і про смачну випічці. Пропоную вашій увазі рецепт оригінальних шотландських пиріжків, які можна покуштувати в шотландських пабах.
Ці пиріжки не просто дуже смачні, вони ще красиві і оригінальні. Тому я часто готую такі, коли до нас приходять гості, тим більше, всім вони подобаються і вони в списку фаворит-рецептів. Яйця, тим більше, перепелині - дуже корисний продукт. І сьогодні я хотіла б поділитися з вами таким простим, але яскравим рецептом смачних пиріжків з листкового тіста, які готуються без особливого клопоту.
- Фарш - 250 грам
- Перепелине яйце - 6 штук
- Цибуля - 1/4 штуки
- Курине яйце - 1 штука
- Листкове тісто - 300 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1. Зваріть перепелині яйця протягом 3-х хвилин після закипання і охолодіть їх.
2. Змішайте фарш, подрібнену цибулю і петрушку. Приправте сіллю і перцем за смаком.
3. На розкатаний лист тіста покладіть м'ясну начинку і ціле перепелине яйце. Сформуйте пиріжок.
4. Змастіть пиріжки яйцем. Випікайте їх в розігрітій до 200 градусів духовці 35-40 хвилин. Смачного!