Шотландські яйця
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування яєць по-шотландськи.
Кількість порцій: 6
- Яйця - 6 штук (зварені в круту)
- Збите яйце - 1 штука
- Фарш - 450 грам
- Черствий хліб - 6 штук
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Приправи - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Блендером розкришите черствий хліб.
Додайте сіль, білий перець і приправи до сухарів. Перемішайте.
На плівці розкачайте фарш в невеликі млинці.
Акуратно, загорніть яйця в фарш.
Обваляйте отримані котлети в панірувальних сухарях.
Потім помістіть в холодильник на 30 хвилин.
Тепер, збийте яйце з оливковою олією, сіллю і перцем, потім занурте котлети і знову обваляйте в панірувальних сухарях.
Викладіть на деко і випікайте на середній температурі протягом 45-60 хвилин.
Дістаньте з духовки, дайте трохи охолонути і подавайте до столу. Смачного.