Шотландські яйця
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування яєць по-шотландськи.
Кількість порцій: 6
- Яйця - 6 штук (зварені в круту)
- Збите яйце - 1 штука
- Фарш - 450 грам
- Черствий хліб - 6 штук
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Приправи - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
![шотландські яйця - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13638.webp)
Блендером розкришите черствий хліб.
![шотландські яйця - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13639.webp)
Додайте сіль, білий перець і приправи до сухарів. Перемішайте.
![шотландські яйця - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13640.webp)
На плівці розкачайте фарш в невеликі млинці.
![шотландські яйця - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13641.webp)
Акуратно, загорніть яйця в фарш.
![шотландські яйця - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13642.webp)
Обваляйте отримані котлети в панірувальних сухарях.
![шотландські яйця - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13643.webp)
Потім помістіть в холодильник на 30 хвилин.
![шотландські яйця - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13644.webp)
Тепер, збийте яйце з оливковою олією, сіллю і перцем, потім занурте котлети і знову обваляйте в панірувальних сухарях.
![шотландські яйця - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13645.webp)
Викладіть на деко і випікайте на середній температурі протягом 45-60 хвилин.
![шотландські яйця - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/shotlandskie_yaica-13646.webp)
Дістаньте з духовки, дайте трохи охолонути і подавайте до столу. Смачного.