Пиріжки бомбочки
(покроковий рецепт з фото)
Любителям брутальної їжі присвячується. Як приготувати небанальні пиріжки бомбочки ми розглянемо в даному рецепті. Пригощайтеся!
Ступінь підсмажування RARE відповідає сирої, тому не лякайтеся, якщо для приготування пиріжків котлети будуть золотисті зовні і сирі всередині, так і має бути. Ці пиріжки бомбочки відмінно підійдуть для гучних посиденьок з компанією, просто, якщо бажаєте здивувати свою другу половину або сім'ю. Думаю до такими пиріжків буде дуже доречно подати картоплю фрі з парочкою соусів для різноманітності. Смачного!
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Цукрова пудра - 45 мілілітрів
- Червоне вино - 125 мілілітрів (вино можна використовувати як сухе, так і напівсолодке)
- Червоний винний оцет - 60 мілілітрів
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Листкове тісто - 400 грам (можна використовувати будь-який як дріжджове, так и бездрожжевое)
- Вода - 5 мілілітрів
1
Цибулевий соус. У сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Додайте 2 дрібно нарізані цибулини і злегка обсмажте. Додайте дрібно нарізаний часник, цукор, вино, оцет і готуйте, поки кількість рідини не зменшиться і не загусне.
2
Начинка. У мисці змішайте фарш, 1 дрібно нарізану цибулю, 1 яйце і дрібно натерту моркву до однорідної консистенції. Розділіть суміш на чотири частини. Необхідно злегка змочити руки і обережно сформуйте з 4 частин кульки. Використовуючи долоню, акуратно стисніть кожну кульку в плоску котлету. Перекласти на блюдо, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
3
Розігрійте духовку до 180 ° С. Нагрійте злегка змащений маслом деко. Після того, як деко досить нагрівся, викладіть на нього вийшли котлетки і обсмажте їх з 2 сторін до золотистого кольору. Переконайтеся, що ступінь прожарювання котлет- RARE. Готові котлетки остудіть.
4
Розкачайте пласти тіста на злегка посипаною борошном поверхні. Використовуючи широкий по діаметру круглий стакан (трохи більше за діаметром, ніж котлети), виріжте 8 кружечків. На кожні 4 частини кружечків викладіть по остигнула котлети, а зверху цибульний соус.
5
Збийте 1 яйце з водою і змастіть краю залишилися кружечків. Кружечки переверніть і змазаними краями всередину защіпніте кожен пиріжок. Залишилася яєчної сумішшю змастіть верхівки кожного пиріжка і випікайте в духовці 20 хвилин до золотистого кольору.