Рецепт «бомбочки» з курки фото

«бомбочки» з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас в холодильнику є курка, то ви завжди зможете нагодувати свою сім'ю або гостей. Дуже легко зробити не просто ситне, але і незвичайне блюдо, яке здивує всіх, хто його спробує.

Опис приготування:

Багато хто може запитати: "Ну, що ще можна зробити з цього філе? & Quot; . Начебто вже стільки страв перероблено, а все одно знайти новий рецепт можливо! наприклад, я розповім, як приготувати"бомбочки" з курки, фаршировані грибами. Технологія гарячого страви нескладна, а виглядає все дуже ефектно.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Твердий сир - 70 грам
  • Вершки - 0, 25 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
& Quot; Бомбочки
Сир натріть на крупній тертці.
& Quot; Бомбочки
Гриби і цибулю дрібно наріжте. Я подрібнюю кубиками.
& Quot; Бомбочки
Обсмажте цибулю з печерицями в рослинному маслі. В кінці додайте до них сир і вершки. Готуйте, заважаючи, ще пару хвилин.
& Quot; Бомбочки
Філе розрізати на кілька великих шматочків. Відбийте його. Потім натріть куряче м'ясо сіллю і перцем.
& Quot; Бомбочки
Файл інвестувати в фользі. У кожен шматочок покладіть грибну начинку. Фольгу загорніть"бомбочкою" .
& Quot; Бомбочки
Блюдо запікайте в духовці у фользі протягом 30 хвилин при 200 градусах.
& Quot; Бомбочки
Потім, Не виключаю духовка, розгорніть фольгу і запікайте"бомбочки" ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти