«бомбочки» з курки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в холодильнику є курка, то ви завжди зможете нагодувати свою сім'ю або гостей. Дуже легко зробити не просто ситне, але і незвичайне блюдо, яке здивує всіх, хто його спробує.
Багато хто може запитати: "ну, що ще можна зробити з цього філе? & Quot. Начебто вже стільки страв перероблено, а все одно знайти новий рецепт можливо! наприклад, я розповім, як приготувати "бомбочки" з курки, фаршировані грибами. Технологія гарячого страви нескладна, а виглядає все дуже ефектно.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Твердий сир - 70 грам
- Вершки - 0, 25 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Гриби і цибулю дрібно наріжте. Я подрібнюю кубиками.
Блюдо запікайте в духовці у фользі протягом 30 хвилин при 200 градусах.