Рецепт «бомбочки» з курки фото

«бомбочки» з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Якщо у вас в холодильнику є курка, то ви завжди зможете нагодувати свою сім'ю або гостей. Дуже легко зробити не просто ситне, але і незвичайне блюдо, яке здивує всіх, хто його спробує.

Багато хто може запитати: "ну, що ще можна зробити з цього філе? & Quot. Начебто вже стільки страв перероблено, а все одно знайти новий рецепт можливо! наприклад, я розповім, як приготувати "бомбочки" з курки, фаршировані грибами. Технологія гарячого страви нескладна, а виглядає все дуже ефектно.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Твердий сир - 70 грам
  • Вершки - 0, 25 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Гриби і цибулю дрібно наріжте. Я подрібнюю кубиками.
Блюдо запікайте в духовці у фользі протягом 30 хвилин при 200 градусах.

Схожі рецепти