«бомбочки» з курки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо у вас в холодильнику є курка, то ви завжди зможете нагодувати свою сім'ю або гостей. Дуже легко зробити не просто ситне, але і незвичайне блюдо, яке здивує всіх, хто його спробує.
Опис приготування:
Багато хто може запитати: "Ну, що ще можна зробити з цього філе? & Quot; . Начебто вже стільки страв перероблено, а все одно знайти новий рецепт можливо! наприклад, я розповім, як приготувати"бомбочки" з курки, фаршировані грибами. Технологія гарячого страви нескладна, а виглядає все дуже ефектно.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Твердий сир - 70 грам
- Вершки - 0, 25 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Сир натріть на крупній тертці.
Гриби і цибулю дрібно наріжте. Я подрібнюю кубиками.
Обсмажте цибулю з печерицями в рослинному маслі. В кінці додайте до них сир і вершки. Готуйте, заважаючи, ще пару хвилин.
Філе розрізати на кілька великих шматочків. Відбийте його. Потім натріть куряче м'ясо сіллю і перцем.
Файл інвестувати в фользі. У кожен шматочок покладіть грибну начинку. Фольгу загорніть"бомбочкою" .
Блюдо запікайте в духовці у фользі протягом 30 хвилин при 200 градусах.
Потім, Не виключаю духовка, розгорніть фольгу і запікайте"бомбочки" ще 10 хвилин. Смачного!