Рецепт Пиріжки «бомбочки» з помідорами фото

Пиріжки «бомбочки» з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Хочу розповісти, як приготувати пиріжки бомбочки з помідорами. Оригінальний рецепт: мені така проста домашня випічка дуже до смаку! соковиті, ситні і дуже апетитні пиріжки вийшли!

Опис приготування:

Ділюся оригінальним і простим рецептом пиріжків бомб з помідорами! Виходить дуже смачно: я готувала такі пиріжки і з сиром, і з твердим сиром, і з фетою, - виходять різні версії, і все ідеальні. А хіба це не яскравий показник того, що рецепт чудовий? рекомендую!

  • Борошно - 3.5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Помідори - 5 штук
  • Бринза - 200 грам (у мене - готовий солоний сирний сир із зеленню)
  • Часник - 2 зубчики
пиріжки
1. З борошна, води і масла замісити тісто. Додамо сіль і цукор, перемішаємо. Я поділяю тісто на дві частини, помістимо поки в холодильник.
пиріжки
2. Один шматок тіста дістаємо, розгортаємо в великий пласт середньої товщини. Викладаємо по колу шматочки помідорів, а зверху - бринзу. На кожен шматочок помістимо по щіпці давленного часнику.
пиріжки
3. З другого шматка тесту розгортаємо ще один пласт, співрозмірний першому. Укладаємо поверх першого, і формочкой (або склянкою) видавлюємо майбутні пиріжки. Скріплюємо краю, як у вареників або пельменів.
пиріжки
4. Такі пиріжки-бомбочки можна запікати, а можна обсмажувати у великій кількості масла з усіх боків, щоб вийшли пончики-бомбочки. Смачного!

Схожі рецепти