Пиріжки-бомбочки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки-бомбочки з м'ясом - смачна і ситна закуска, яку можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді! готується просто, припаде до смаку всій родині.
Пропоную вашій увазі простий покроковий рецепт приготування пиріжків-бомб з м'ясом. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте пиріжки-бомбочки з м'ясом в домашніх умовах.
- Борошно - 3 склянки (склянка 200 м)
- Вода - 1 Склянка (окріп)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Фарш свинячий - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 1 пучок
1. Для початку приготуємо тісто. Цукор і сіль додати в воду і гарненько розмішати. Потім додати рослинне масло і борошно. Замісити тісто і залишити його відпочивати на 30 хвилин.
2. Поки тісто відпочиває, підготуємо фарш. Кріп дрібно порізати, часник продавити через прес, цибуля натерти на дрібній тертці. Все перемішати з фаршем, посоливши його за смаком.
3. Тепер розділимо тісто на 2 рівні частини. Одну половину треба розкачати в тонкий пласт.
4. Зробити з фаршу кульки і розкласти їх на тісто на відстані приблизно 3 см один від одного. Розкачати другу частину тіста і накрити ним перший пласт з фаршем.
5. Стаканів відповідного діаметру вирізати «бомбочки».
6. Виделкою прим'яти краю кожної бомбочки.
7. Смажити пиріжки з обох боків до рум'яного кольору на розпеченій сковороді з великою кількістю рослинної олії.
8. Викласти пиріжки на паперовий рушник, щоб з них скло зайве масло.
9. Подавати пиріжки до столу. Смачного!