Пиріг зі сливами і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготування пиріг, який готується на раз-два з продуктів, які завжди є в під рукою. Тісто виходить дуже смачним і повітряним! А яблука та сливи роблять його соковитим і ароматним!
Яблука для пирога можете взяти будь-які. Також на Ваш вибір - очищати від шкірки чи ні. Відмінний варіант для вечірнього сімейного чаювання або для випадку "гості на порозі" . Як приготувати пиріг зі сливами і яблуками дивіться в покроковому рецепті.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 60 мілілітрів
- Цукор - 180 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сухарі паніровочні - щіпка
- Яблуко - 2 штуки
- Зливи - 5-6 штук
- Цукрова пудра - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з цукром до пишності, потім додайте сметану і рослинне масло, перемішайте.
Борошно змішайте з розпушувачем, просійте і введіть в тісто.
Яблука помийте, очистіть від серцевини і за бажанням від шкірки. Наріжте невеликими шматочками. Форму (22 см) змастіть рослинною олією і присипте панірувальними сухарями. На дно форми викладіть яблука.
Залийте яблука тестом.
На тісто викладіть половинки слив без кісточок. Випікайте пиріг при температурі 180-190 градусів 50-60 хвилин.
Наш пиріг готовий! трохи остудіть, вийміть з форми і посипте цукровою пудрою.
Смачного!