Рецепт Пиріг зі шпинатом і сиром фото

Пиріг зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Бринза, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Мій улюблений пиріг зі шпинатом і сиром готується дуже швидко і легко! Всього сорок хвилин, з урахуванням часу випікання, і у вас до обіду або вечері буде ароматний і ситний пиріг!

1. Приготування пирога зі шпинатом і сиром почнемо з підготовки інгредієнтів. Почистіть ріпчасту цибулю і добре помийте шпинат.

2. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Потім додайте до цибулі шпинат. Його не обов'язково різати, але, якщо ви хочете, то, звичайно, можете наробити або порвати.

4. Посоліть і поперчіть за смаком овочі і тушкуйте 5-7 хвилин.

5. Натріть на тертці бринзу і твердий сир.

6. Додайте яйце і сири до овочів, перемішайте і тушкуйте все разом ще п'ять хвилин.

7. Розділіть тісто на дві рівні частини.

8. Обидві частини тесту розкачайте так, як вам захочеться - прямокутником або колом.

9. Викладіть готову начинку на один пласт тесту і накрийте другим, кінець кліпу.

10. Проколіть пиріг зі шпинатом і сиром виделкою і змастіть збитим яйцем.

11. Випікайте пиріг у розігрітій на 180 градусів духовці 25 хвилин.

Смачного!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Бринза - 150 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
1. Приготування пирога зі шпинатом і сиром почнемо з підготовки інгредієнтів. Почистіть ріпчасту цибулю і добре помийте шпинат.

2. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Потім додайте до цибулі шпинат. Його не обов'язково різати, але, якщо ви хочете, то, звичайно, можете наробити або порвати.

4. Посоліть і поперчіть за смаком овочі і тушкуйте 5-7 хвилин.

5. Натріть на тертці бринзу і твердий сир.

6. Додайте яйце і сири до овочів, перемішайте і тушкуйте все разом ще п'ять хвилин.

7. Розділіть тісто на дві рівні частини.

8. Обидві частини тесту розкачайте так, як вам захочеться - прямокутником або колом.

9. Викладіть готову начинку на один пласт тесту і накрийте другим, кінець кліпу.

10. Проколіть пиріг зі шпинатом і сиром виделкою і змастіть збитим яйцем.

11. Випікайте пиріг у розігрітій на 180 градусів духовці 25 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти