Пиріг з яблуками і висівками
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте зробити простий і невигадливий пиріг з яблуками. Він стане відмінним частуванням до чашки чаю або ароматної кави. Вам сподобається рецепт пирога з яблуками і висівками.
Це дуже смачний пиріг з приємним насиченим смаком. Дуже смачно подавати з трав'яним чаєм. Обов'язково спробуйте!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода харчова - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Маргарин - 115 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Яблука - 4-5 штук
- Цільнозернові пластівці - 1 Склянка
1
Змішайте борошно, соду, сіль, корицю і мускатний горіх.
2
У блендері збийте маргарин з цукром до отримання повітряної суміші. Додайте яйця і знову перемішайте.
3
Очищені і дрібно нарізані яблука змішайте з висівками і приготованої сумішшю з сухих інгредієнтів, а також з маргарином, яйцями і цукром.
4
Візьміть ємність для випікання і рівномірно викладіть в неї тісто.
5
Випікайте при температурі 250 градусів протягом 1 годину.
6
Готовий пиріг прикрасьте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!