Рецепт Пиріг з яблуками і висівками фото

Пиріг з яблуками і висівками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Спробуйте зробити простий і невигадливий пиріг з яблуками. Він стане відмінним частуванням до чашки чаю або ароматної кави. Вам сподобається рецепт пирога з яблуками і висівками.

Це дуже смачний пиріг з приємним насиченим смаком. Дуже смачно подавати з трав'яним чаєм. Обов'язково спробуйте!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода харчова - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Маргарин - 115 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Яблука - 4-5 штук
  • Цільнозернові пластівці - 1 Склянка
1
Змішайте борошно, соду, сіль, корицю і мускатний горіх.
2
У блендері збийте маргарин з цукром до отримання повітряної суміші. Додайте яйця і знову перемішайте.
3
Очищені і дрібно нарізані яблука змішайте з висівками і приготованої сумішшю з сухих інгредієнтів, а також з маргарином, яйцями і цукром.
4
Візьміть ємність для випікання і рівномірно викладіть в неї тісто.
5
Випікайте при температурі 250 градусів протягом 1 годину.
6
Готовий пиріг прикрасьте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти