Рецепт Пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста фото

Пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Вишня
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Ділюся рецептом приготування пирога з вишнею з листкового дріжджового тіста. Смачно, швидко і дуже ароматно виходить! Спробуйте і переконайтеся, що до вечірнього чаю нічого смачнішого немає!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста. Вийшов оригінальний пиріг швидкого приготування, який високо оцінили мої подруги, які раптово зважилися заскочити на чай. І ось, за півгодини перед їх приходом я вже впоралася з домашніми обов'язками і на швидку руку спекла пиріг!

  • Листкове бездріжджове тісто - 500 грам(1 пачка)
  • Вишня у власному соку - 200 грам (можна замінити вишневим варенням або свіжими ягодами, перетертими з цукром. )
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Кунжут - За смаком (для прикраси. Можна замінити цукровою пудрою. )
пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
1.Тісто розморозимо і розкачати в тонкий пласт. З двох сторін зробимо горизонтальні невеликі надрізи. На середину пласта викладаємо вишні і посипаємо цукром. Якщо у вас вишні в солодкому сиропі або варення, цукор не додавайте.
пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
2. Тепер вологими руками тягнемо за надрізи, і викладаємо їх поверх вишень чергуючи, ніби плетемо косичку. Яйце збиваємо з невеликою кількістю цукру, і змажемо зверху пиріг.
пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
3. Посипаємо кунжутом або подрібненими горіхами. Запікаємо 15-25 хвилин в залежності від потужності духовки. Дістаємо, охолоджуємо і подаємо.
пиріг з вишнею з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
4. Пиріг готовий! Кличте всіх до столу!

Схожі рецепти