Рецепт Пиріг з рисом і фаршем фото

Пиріг з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви віддаєте перевагу випічку з дріжджового тіста, то вам обов'язково сподобається рецепт пирога з рисом і фаршем, який має фантастичний аромат і відмінний смак, він може замінити повноцінний вечерю.

Опис приготування:

Перед вами рецепт пирога з рисом і фаршем, який дуже зручно готувати вдома. Незважаючи на те, що він займе досить багато часу, результатом все залишаться задоволені. Тим більше, що його можна подавати гарячим. А холодний пиріг ще смачніше. У нього приголомшливий аромат, який починає поширюватися на весь будинок ще під час випічки.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Мал - 1/3 склянки
  • Олія соняшникова - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 1
1. Злегка підігрійте молоко. Висипати в нього сухі дріжджі. Після того як розчиняться дріжджі, додайте сіль і цукор. Все перемішайте.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 2
2. В утворену суміш введіть 2 яйця. Потім покладіть частину (50м) м'якого вершкового масла. Перемішайте. Всипте частину борошна. У напіврідкому стані тісто накрийте рушником, залиште в теплі до збільшення в 1, 5-2 рази.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 3
3. Підготуйте начинку: відваріть 2 яйця і зваріть рис. Візьміть фарш, обсмажте його в маслі. Додайте дрібно нарізану цибулю. Перемішайте. Обсмажуйте до готовності.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 4
4. З'єднайте в одному посуді рис, нарізані яйця і обсмажений фарш. Начинку ретельно перемішайте. Додати сіль, поперчіть (за смаком).
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 5
5. Підійшло за цей час тісто вимісити. Розділи 2 рівні частини. Розкачайте одну частину, перекладіть її на змащений маслом деко.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 6
6. Підготуйте мастило для пирога: сире яйце з'єднайте з залишком м'якого масла. Змастіть цією сумішшю пласт тесту на деку.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 7
7. Поверх змащеного шару викладіть підготовлену начинку. Рівномірно розподіліть її по всій поверхні. Другу частину тіста розкачати. Акуратно перемістіть цей пласт, накрийте їм зверху начинку. Затиснутий кінець пирога.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 8
8. Виделкою зробіть проколи на поверхні пирога. Змастіть верхній шар сумішшю масла і яйця. Поставте пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте протягом 30-40 хвилин.
пиріг з рисом і фаршем - фото крок 9
9. Після закінчення цього часу дістаньте готову випічку. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріг з рисом і фаршем, подавайте його до столу і пробуйте.

Схожі рецепти