Рецепт Заливний пиріг з рисом і фаршем фото

Заливний пиріг з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Рецепти без шкоди
На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Такий пиріг частенько готую, тим більше, що це не займає багато часу і сил. Він виходить соковитий і смачний. Розповідаю рецепт, як приготувати заливний пиріг з рисом і фаршем.

Опис приготування:

Якщо у вас залишився відварений рис після приготування інших страв або трохи фаршу, вони ідеально підійдуть для пирога. Замість рису можна використовувати іншу крупу або обійтися без неї. М'ясний фарш замініть грибами або зовсім зробіть начинку з овочів, відварених яєць і зелені.

  • Яйця - 3 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Гриби консервовані - 300 грам
  • Тертий сир - 300 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Фасоль стручковая - 300 грам
1
У миску влийте кефір кімнатної температури, до нього додайте яйця і розмішайте. Соду змішайте з борошном і сіллю. Додайте сухі інгредієнти до рідким, розмішайте.
2
Натріть сир на тертці. Очистіть цибулю від лушпиння, наріжте його дрібно. Розігрійте сковороду і обсмажте на олії спершу цибулю, потім додайте до нього фарш.
3
У форму для запікання викладіть пергамент, вниз укладіть гриби, потім шар тертого сиру, відвареного рису, фаршу з цибулею і зеленої квасолі (замороженої).
4
Залийте пиріг раніше підготовленим тестом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
5
Готовий пиріг дістаньте з духовки і остудіть трохи. Смачного!

Схожі рецепти