Рецепт Заливний пиріг з фаршем на швидку руку фото

Заливний пиріг з фаршем на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку ще називають"лентяйскім пирогом" через те, що не потрібно розгортати тісто, витримувати його і т.Д. Все робиться дуже швидко і просто!

Опис приготування:

Якщо в вас на порозі гості або у вас немає часу на тривалу підготовку, то заливний пиріг з фаршем на швидку руку - це ідеальне рішення. Начинкою такого пирога можуть бути різні інгредієнти. В даному випадку це фарш і гриби. Заливні пироги мають незаперечну перевагу - швидке приготування. Саме тому дуже раджу вам приготувати такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку, який за смаком виходить просто чудовим!

  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 чайних ложок
  • Сіль і цукор - 1 За смаком
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 1-2 штуки
  • Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 1
1. Дуже люблю готувати такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку. Взагалі заливні пироги готуються швидко, їх начинкою можуть бути різні продукти. Сьогодні це фарш і гриби.
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 2
2. Отже, нам потрібно приготувати начинку, а потім замісити тісто. Гриби ретельно миємо й подрібнюємо. Відправляємо їх на сковороду обсмажувати. В середині смаження відправляємо нарізану дрібно цибулю, а по тому 5 хвилин відправляємо фарш. Смажимо до готовності.
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 3
3. Тісто готується зовсім легко: змішуємо сметану, яйця, сіль і цукор, а також борошно. За консистенцією воно повинно вийти, як густа сметана. Головне, щоб не було грудок. Тепер застилає форму для випікання пергаментом і виливаємо частина нашого тесту.
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 4
4. Потім викладаємо нашу начинку, рівномірно розправивши її по всій поверхні. Сіль і спеції я завжди додаю під час смаження, але можна і зараз.
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 5
5. Заливаємо начинку іншим тестом, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину.
заливний пиріг з фаршем на швидку руку - фото крок 6
6. Після запікання даємо йому трохи постояти, а після подаємо до столу. Він чудово виймається з форми і нарізається, а його смак побалує смакові рецептори будь-якого м'ясоїда.

Схожі рецепти