Заливний пиріг з фаршем на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку ще називають "лентяйскім пирогом" через те, що не потрібно розгортати тісто, витримувати його і т.Д. Все робиться дуже швидко і просто!
Якщо в вас на порозі гості або у вас немає часу на тривалу підготовку, то заливний пиріг з фаршем на швидку руку - це ідеальне рішення. Начинкою такого пирога можуть бути різні інгредієнти. В даному випадку це фарш і гриби. Заливні пироги мають незаперечну перевагу - швидке приготування. Саме тому дуже раджу вам приготувати такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку, який за смаком виходить просто чудовим!
- Борошно - 200 грам
- Крем - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 чайних ложок
- Сіль і цукор - 1 За смаком
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штуки
- Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
1. Дуже люблю готувати такий заливний пиріг з фаршем на швидку руку. Взагалі заливні пироги готуються швидко, їх начинкою можуть бути різні продукти. Сьогодні це фарш і гриби.
2. Отже, нам потрібно приготувати начинку, а потім замісити тісто. Гриби ретельно миємо й подрібнюємо. Відправляємо їх на сковороду обсмажувати. В середині смаження відправляємо нарізану дрібно цибулю, а по тому 5 хвилин відправляємо фарш. Смажимо до готовності.
3. Тісто готується зовсім легко: змішуємо сметану, яйця, сіль і цукор, а також борошно. За консистенцією воно повинно вийти, як густа сметана. Головне, щоб не було грудок. Тепер застилає форму для випікання пергаментом і виливаємо частина нашого тесту.
4. Потім викладаємо нашу начинку, рівномірно розправивши її по всій поверхні. Сіль і спеції я завжди додаю під час смаження, але можна і зараз.
5. Заливаємо начинку іншим тестом, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину.
6. Після запікання даємо йому трохи постояти, а після подаємо до столу. Він чудово виймається з форми і нарізається, а його смак побалує смакові рецептори будь-якого м'ясоїда.