Пиріг з фаршем і грибами на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, чим нагодувати велику компанію, тоді рецепт пирога з фаршем і грибами на швидку руку буде вам до смаку: просто і швидко, а головне - дуже смачно і ситно! Дивіться самі!
Щоб приготувати пиріг з фаршем і грибами на швидку руку, візьміть будь-яке м'ясо, яке вам подобається. Мені подобається робити з індичкою або куркою. А гриби я беру шампіньйони. До речі, в начинку ще можете додати зелень, теж буде дуже смачно!
- Борошно - 180 грам
- Крем - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода або розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- М'ясний фарш - 300 грам
- Гриби - 150-200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для засмажкою )
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
З індички (в моєму випадку) приготуйте фарш, гриби подрібніть, цибулю порізати кубиками.
Приготуйте начинку: спочатку обсмажте гриби (раджу додавати рослинне масло після того, як з грибів випарується волога), додайте до них цибулю.
Потім додайте фарш, все перемішайте і смажте до готовності.
Приготуйте начинку: спочатку обсмажте гриби (раджу додавати рослинне масло після того, як з грибів випарується волога), додайте до них цибулю.
Потім додайте фарш, все перемішайте і смажте до готовності.
Тепер приготуйте тісто: збийте яйця з цукром і дрібкою солі до появи піни.
Додайте сметану і соду (соду обов'язково загасіть), збийте.
Потім додайте борошно, перемішайте ложкою, щоб не було грудочок.
Тісто виходить досить рідким.
Додайте сметану і соду (соду обов'язково загасіть), збийте.
Потім додайте борошно, перемішайте ложкою, щоб не було грудочок.
Тісто виходить досить рідким.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Форму для випічки застеліть пергаментним папером, вилийте в неї половину тесту.
Форму для випічки застеліть пергаментним папером, вилийте в неї половину тесту.
Потім викладіть рівномірно начинку.
Залийте зверху другою половиною тіста, відправте пиріг в духовку на 30-35 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою.
Готовий пиріг з фаршем і грибами на швидку руку подавайте зі сметаною і зеленню, шалено смачно! Смачного!