Рецепт Заливний пиріг з куркою і рисом фото

Заливний пиріг з куркою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Заливні пироги - знахідка і порятунок для господині. Жменя - інша начинки, сир і Зелень, просте тісто з доступних продуктів - і ось уже на столі красується рум'яними боками пиріг. Хоч до чашки бульйону, хоч з чаєм або молоком - завжди хороший!

Начинки для заливних пирогів повинні бути вже готовими, адже сам пиріг печеться дуже швидко. Така випічка легко стане паличкою-виручалочкою і на сніданок, і на перекус, і на обід з собою.

  • Курка - 250 грам (відварна)
  • Мал - 1 Склянка (відвареної)
  • Пармезан - 30-50 грам
  • Зелень - 1 пучок (збірна за смаком: цибуля, кріп, петрушка і т.Д.)
  • Яйця - 2 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка (неповна)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка (с / сорт)
  • Висівки - 2 Ст. Ложки (вівсяні)
  • Чорний перець - 1 щіпка
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 1
Увімкніть духовку на розігрів до 200 градусів і почніть готувати начинку. Наріжте кубиками відварну грудку, сир натріть на крупній тертці або дрібно наріжте.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 2
Зелень промийте і добре просушіть. Наріжте крупно.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 3
Віночком змішайте в мисці яйця з кефіром і маслом, додайте цукор і сіль.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 4
Всипте просіяне з содою борошно, додайте висівки. Легко вимішайте досить рідке тісто.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 5
Частина тесту вилийте в підготовлену форму. Зверху розсипте відварений рис, на нього викладіть курку і посипати сиром. Приправити сіллю і poperčite.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 6
Зверху розкладіть Зелень.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 7
Залийте пиріг залишками тіста, поставте в розігріту духовку.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 8
Печіть хвилин 25, до рум'яного кольору. Вийміть пиріг з форми на решітку і трохи остудіть.
заливний пиріг з куркою і рисом - фото крок 9
Подавайте пиріг теплим. Однак, і остиглий він дуже хороший!

Схожі рецепти