Рецепт Пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом фото

Пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Гриби, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Якщо ви хочете порадувати себе і близьких апетитним, ситним і неймовірно смачним несолодким пирогом, тоді цей рецепт може стати вашим натхненням. Відмінна випічка для всієї родини, рекомендую!

Пропоную Вашій увазі дуже класну ідею, як приготувати пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом. Серед основних інгредієнтів тут ще стручкова квасоля і сир, так що виходить дуже ситно і смачно. Сам процес, хоч і складається з декількох різних етапів, досить простий. Пиріг виходить дивовижним, поєднуючи в собі стільки різних смаків. Спробувати точно варто!

  • Яйце - 3-4 штук
  • Кефір - 1 Склянка (можна сметану)
  • Борошно - 160 грам (приблизно)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Фарш - 1/2 кілограма
  • Гриби - 400 грам
  • Квасоля стручкова - 300 грам (по бажанню)
  • Сир - 300 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте олію і обсмажте фарш з подрібненою цибулею до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 2
2. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками гриби. На окремій сковороді обсмажте їх до готовності.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 3
3. Готові грибочки трохи підсолити і відкиньте на друшляк, щоб видалити надлишки масла або рідини.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 4
4. У підсоленій воді відваріть рис.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 5
5. Готовий фарш зніміть з вогню і остудіть.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 6
6. Для приготування тіста збийте яйця з сіллю і кефіром, додайте просіяне борошно і соду.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 7
7. Тепер можна збирати пиріг. На дно дека, застеленого пергаментом, викладіть рівним шаром гриби. Присипте тертим сиром і розподіліть рис. Потім фарш, квасоля і зверху вилийте тісто. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку.
пиріг-перевертиш з грибами, фаршем і рисом - фото крок 8
8. Запікайте хвилин 45 до румяности. Пиріг трохи остудіть, акуратно переверніть і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти