Пиріг з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували готувати пиріг з плавленим сиром? Дуже смачно виходить, скажу я вам! Готується він просто з найдоступніших інгредієнтів, в результаті маємо дуже ситний і смачний пиріг.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування пирога з плавленим сиром. Начинка готується з тертого плавленого сиру, змішаного з яйцями і сіллю. Підстава пирога - становить дріжджове тісто. Формуємо пиріг, змащуємо поверхню маслом і запікаємо його в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин. Хай щастить!
- Тісто дріжджове - 600 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сир плавлений - 5 штук
- Сіль - За смаком
Плавлений сир натріть на крупній тертці.
Додайте яйця і сіль.
Ретельно все перемішайте.
Тісто розділяється на дві частини. Одна частина повинна бути трішки більша за іншу. Розкачайте тісто в пласт, на більшу частину рівномірно розподіліть начинку.
Другим шаром тіста накрийте пиріг.
Надійний кінець палиці пирога. По центру залиште дірочку, щоб виходило повітря. Змастіть весь пиріг маслом. Помістіть його в духовку і запікайте 20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!