Рецепт Пиріг з миня фото

Пиріг з миня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минь
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Рецепт пирога з миня десь знайшла моя мама. І готує його просто приголомшливо! тісто звичайне, на сметані. Виходить дуже смачно!

Рибні пироги часто називають простим і ємним словом "рибник" . Може, мій пиріг з миня теж варто було б так назвати. Але я все-таки хочу зробити акцент саме на цій приголомшливою рибі. Смачна і малокостістая рибка минь служить прекрасною начинкою для пирога. Смачного.

  • Минь - 1-2 штук
  • Майонез - 250 грам
  • Крем - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Борошно - 300-350 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки (один для бульйону, інший для начинки.)
  • Запашний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Мал - 100 грам
пиріг з миня - фото крок 1
forkbeards razrezhyte, зніміть шкіру, викладіть в каструлю і залийте водою. Коли вода закипить, кидаємо цибулю, запашний перець і варимо ще до повної готовності. (всього 17-20 хвилин).
пиріг з миня - фото крок 2
Поставте в окрему каструлю вариться рис. Ріпчасту цибулю залишився почистіть, подрібніть і обсмажте на олії. Готуємо тісто. Змішайте сметану, яйця, розпушувач, маойнез і 300 грам борошна в чашці. Розділіть тісто на дві рівні частини. Дістаньте варену рибу і відберіть м'ясо від кісток. Змішуємо м'ясо миня з ріпчастою обсмаженою цибулею, додаємо рис і трохи борошна. У форму для випікання викладіть одну половину тіста, раскатаную в млинець. Зверху начинку.
пиріг з миня - фото крок 3
Накриваємо пиріг з миня другою частиною тіста. Ставимо в розігріту на 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
пиріг з миня - фото крок 4
Ваш приголомшливий ситний пиріг з миня готовий.

Схожі рецепти