Пиріг з миня
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пирога з миня десь знайшла моя мама. І готує його просто приголомшливо! тісто звичайне, на сметані. Виходить дуже смачно!
Рибні пироги часто називають простим і ємним словом "рибник" . Може, мій пиріг з миня теж варто було б так назвати. Але я все-таки хочу зробити акцент саме на цій приголомшливою рибі. Смачна і малокостістая рибка минь служить прекрасною начинкою для пирога. Смачного.
- Минь - 1-2 штук
- Майонез - 250 грам
- Крем - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Борошно - 300-350 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки (один для бульйону, інший для начинки.)
- Запашний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Мал - 100 грам
forkbeards razrezhyte, зніміть шкіру, викладіть в каструлю і залийте водою. Коли вода закипить, кидаємо цибулю, запашний перець і варимо ще до повної готовності. (всього 17-20 хвилин).
Поставте в окрему каструлю вариться рис. Ріпчасту цибулю залишився почистіть, подрібніть і обсмажте на олії. Готуємо тісто. Змішайте сметану, яйця, розпушувач, маойнез і 300 грам борошна в чашці. Розділіть тісто на дві рівні частини. Дістаньте варену рибу і відберіть м'ясо від кісток. Змішуємо м'ясо миня з ріпчастою обсмаженою цибулею, додаємо рис і трохи борошна. У форму для випікання викладіть одну половину тіста, раскатаную в млинець. Зверху начинку.
Накриваємо пиріг з миня другою частиною тіста. Ставимо в розігріту на 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Ваш приголомшливий ситний пиріг з миня готовий.