Рецепт Паштет з печінки миня фото

Паштет з печінки миня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Паштет з печінки миня готується надзвичайно просто. А зберігати його можна в холодильнику до 5 діб. Крім печінки миня, знадобляться гриби печериці, зелень, спеції. Швидко і смачно!

Опис приготування:

Як приготувати паштет з печінки миня?

1. Для початку треба промити і очистити від жовчі печінку миня.

2. Поріжте печінку на невеликі шматочки.

3. Викладіть шматочки в каструлю і варіть в підсоленій воді до готовності.

4. Печериці почистіть, промийте, якщо треба поріжте.

5. В окремій каструлі відваріть гриби до готовності.

6. Відварену печінку і готові печериці подрібнити блендером або пропустіть через дрібну м'ясорубку.

7. Подрібніть зелень і замішати в паштет. Можна зелень також подрібнити блендером.

8. Залишилося додати тільки чорний мелений перець, мелений мускатний горіх і ретельно перемішати. Перекладіть печінку в закривається посуд.

Паштет з печінки миня готовий!

Готовий паштет зберігайте в холодильнику не більше 5 діб. Подавайте паштет з печінки миня на сухариках або хлібі з маслом. Прикрашайте зеленню.

Смачного!


  • Печінка миня - 300 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Мускатний горіх - 5 грам
  • Перець чорний мелений - 5 грам
  • Петрушка свіжа - 100 грам
Як приготувати паштет з печінки миня?

1. Для початку треба промити і очистити від жовчі печінку миня.

2. Поріжте печінку на невеликі шматочки.

3. Викладіть шматочки в каструлю і варіть в підсоленій воді до готовності.

4. Печериці почистіть, промийте, якщо треба поріжте.

5. В окремій каструлі відваріть гриби до готовності.

6. Відварену печінку і готові печериці подрібнити блендером або пропустіть через дрібну м'ясорубку.

7. Подрібніть зелень і замішати в паштет. Можна зелень також подрібнити блендером.

8. Залишилося додати тільки чорний мелений перець, мелений мускатний горіх і ретельно перемішати. Перекладіть печінку в закривається посуд.

Паштет з печінки миня готовий!

Готовий паштет зберігайте в холодильнику не більше 5 діб. Подавайте паштет з печінки миня на сухариках або хлібі з маслом. Прикрашайте зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти