Паштет з печінки миня
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з печінки миня готується надзвичайно просто. А зберігати його можна в холодильнику до 5 діб. Крім печінки миня, знадобляться гриби печериці, зелень, спеції. Швидко і смачно!
Як приготувати паштет з печінки миня?
1. Для початку треба промити і очистити від жовчі печінку миня.
2. Поріжте печінку на невеликі шматочки.
3. Викладіть шматочки в каструлю і варіть в підсоленій воді до готовності.
4. Печериці почистіть, промийте, якщо треба поріжте.
5. В окремій каструлі відваріть гриби до готовності.
6. Відварену печінку і готові печериці подрібнити блендером або пропустіть через дрібну м'ясорубку.
7. Подрібніть зелень і замішати в паштет. Можна зелень також подрібнити блендером.
8. Залишилося додати тільки чорний мелений перець, мелений мускатний горіх і ретельно перемішати. Перекладіть печінку в закривається посуд.
Паштет з печінки миня готовий!
Готовий паштет зберігайте в холодильнику не більше 5 діб. Подавайте паштет з печінки миня на сухариках або хлібі з маслом. Прикрашайте зеленню.
Смачного!
- Печінка миня - 300 грам
- Печериці - 100 грам
- Мускатний горіх - 5 грам
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Петрушка свіжа - 100 грам
1. Для початку треба промити і очистити від жовчі печінку миня.
2. Поріжте печінку на невеликі шматочки.
3. Викладіть шматочки в каструлю і варіть в підсоленій воді до готовності.
4. Печериці почистіть, промийте, якщо треба поріжте.
5. В окремій каструлі відваріть гриби до готовності.
6. Відварену печінку і готові печериці подрібнити блендером або пропустіть через дрібну м'ясорубку.
7. Подрібніть зелень і замішати в паштет. Можна зелень також подрібнити блендером.
8. Залишилося додати тільки чорний мелений перець, мелений мускатний горіх і ретельно перемішати. Перекладіть печінку в закривається посуд.
Паштет з печінки миня готовий!
Готовий паштет зберігайте в холодильнику не більше 5 діб. Подавайте паштет з печінки миня на сухариках або хлібі з маслом. Прикрашайте зеленню.
Смачного!