Рецепт Печінка миня на водяній бані фото

Печінка миня на водяній бані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 57 хв.

Всі рибалки, їх друзі та родичі, знають, що таке макса. Це печінку миня. Її смажать, готують на пару, відварюють, маринують, використовують у вигляді начинки для пирогів.

Опис приготування:

З печінки миня навіть варять дуже наваристу і смачну юшку. Дуже ніжне, смачне і делікатесну страву.

  • Печінка миня - За смаком (скільки знайшли)
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
печінка миня на водяній бані - фото крок 1
1. Взяти печінку мині. Промити і зняти плівку. Якщо вам попалася молока миня, теж можете використовувати, так як за структурою вона схожа на печінку. Нарізати невеликими шматочками.
печінка миня на водяній бані - фото крок 2
2. Запашний перець горошком потовкти в ступці. Шматочки печінки посолити, поперчити і додати лавровий листочок.
печінка миня на водяній бані - фото крок 3
3. Покласти шматочки печінки в банку і закрити кришкою. Поставити на вогонь велику каструлю, налити туди води і опустити в воду банку з печінкою. Готується печінку на водяній бані близько години.
печінка миня на водяній бані - фото крок 4
4. Печінка дає жир. Цю страву можна їсти гарячим. Можна поставити в холодильник і намазати на хліб. Чудовий і ситний бутерброд на сніданок.

Схожі рецепти