Рецепт Печінка миня на водяній бані фото

Печінка миня на водяній бані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минь
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Всі рибалки, їх друзі та родичі, знають, що таке макса. Це печінку миня. Її смажать, готують на пару, відварюють, маринують, використовують у вигляді начинки для пирогів.

З печінки миня навіть варять дуже наваристу і смачну юшку. Дуже ніжне, смачне і делікатесну страву.

  • Печінка миня - За смаком (скільки знайшли)
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
печінка миня на водяній бані - фото крок 1
1. Взяти печінку мині. Промити і зняти плівку. Якщо вам попалася молока миня, теж можете використовувати, так як за структурою вона схожа на печінку. Нарізати невеликими шматочками.
печінка миня на водяній бані - фото крок 2
2. Запашний перець горошком потовкти в ступці. Шматочки печінки посолити, поперчити і додати лавровий листочок.
печінка миня на водяній бані - фото крок 3
3. Покласти шматочки печінки в банку і закрити кришкою. Поставити на вогонь велику каструлю, налити туди води і опустити в воду банку з печінкою. Готується печінку на водяній бані близько години.
печінка миня на водяній бані - фото крок 4
4. Печінка дає жир. Цю страву можна їсти гарячим. Можна поставити в холодильник і намазати на хліб. Чудовий і ситний бутерброд на сніданок.

Схожі рецепти