Печеня з миня
(покроковий рецепт з фото)
Смажена рибка, ну що може бути смачніше? минь - дуже ситна і корисна риба. Підсмажений, в цибульному клярі, минь підкорить серця найвибагливіших гурманів. Приготуйте печеня з миня і ви!
Перед вами простий рецепт приготування печені з миня. Приготування цієї смакоти забере у вас небагато часу, всього близько години. Використовуйте свіже заморожене філе миня. До речі, блюдо чудово поєднується з будь-якими гарнірами, будь-то картопля або рис. Так само, печеня з миня, виходить особливо смачним завдяки цибульному клярі, в якому обсмажується рибка. Удачі в приготуванні!
- Файл Налиязик - 700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
Розморожуємо філе миня. Ретельно промиваємо і протираємо паперовими серветками. Потім нарізаємо на порційні шматочки.
Лук промийте і дрібно наріжте.
Розріжте навпіл лимон. З однієї половинки вичавити сік в невелику ємність.
Приготуємо цибульний кляр. Подрібніть цибулю в блендері.
Отриману суміш перемістіть в окрему ємність, додайте 2 яйця. Потім, перемішуючи, всипте борошно. Змушують до однорідної маси.
Шматочки миня, сіль і poperčite. Потім злегка полийте (з чайної ложечки) лимонним соком, але не переборщіть, інакше філе вийде кислим. Наколи філе на вилку і занурте в цибульний кляр. Потім обсмажте з двох сторін на рослинній олії 4-5 хвилин.
Готово!