Рецепт Печеня з миня фото

Печеня з миня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смажена рибка, ну що може бути смачніше? минь - дуже ситна і корисна риба. Підсмажений, в цибульному клярі, минь підкорить серця найвибагливіших гурманів. Приготуйте печеня з миня і ви!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування печені з миня. Приготування цієї смакоти забере у вас небагато часу, всього близько години. Використовуйте свіже заморожене філе миня. До речі, блюдо чудово поєднується з будь-якими гарнірами, будь-то картопля або рис. Так само, печеня з миня, виходить особливо смачним завдяки цибульному клярі, в якому обсмажується рибка. Удачі в приготуванні!

  • Файл Налиязик - 700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
печеня з миня - фото крок 1
Розморожуємо філе миня. Ретельно промиваємо і протираємо паперовими серветками. Потім нарізаємо на порційні шматочки.
печеня з миня - фото крок 2
Лук промийте і дрібно наріжте.
печеня з миня - фото крок 3
Розріжте навпіл лимон. З однієї половинки вичавити сік в невелику ємність.
печеня з миня - фото крок 4
Приготуємо цибульний кляр. Подрібніть цибулю в блендері.
печеня з миня - фото крок 5
Отриману суміш перемістіть в окрему ємність, додайте 2 яйця. Потім, перемішуючи, всипте борошно. Змушують до однорідної маси.
печеня з миня - фото крок 6
Шматочки миня, сіль і poperčite. Потім злегка полийте (з чайної ложечки) лимонним соком, але не переборщіть, інакше філе вийде кислим. Наколи філе на вилку і занурте в цибульний кляр. Потім обсмажте з двох сторін на рослинній олії 4-5 хвилин.
печеня з миня - фото крок 7
Готово!

Схожі рецепти