Пиріг з м'ясом «Легше не буває»
(покроковий рецепт з фото)
Печеться він досить довго, але процес замісу і склад - найпростіший. Пиріг дуже смачний.
Спочатку відварюємо індичку, потім готуємо тісто, все перемішуємо і перекладаємо в змащену форму. Запікаємо в гарячій духовці, накривши фольгою. Удачі в приготуванні!
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 100 грам
- Відварна індичка - 200 грам
- Вершкове масло - 20 грам
Розігрійте духовку до 200 градусів.
У миску вбийте 2 яйця, додайте сіль, розпушувач.
У миску вбийте 2 яйця, додайте сіль, розпушувач.
Влийте склянку кефіру. Можна взяти кисле молоко або дуже рідку сметану.
Просійте борошно і замісіть однорідне тісто. Зручно все робити виделкою за 1, 5 хвилини.
Ось таке тісто вийшло.
Додаємо в тісто тертий сир.
Додаємо нарізану відварну індичку. Коли я варила індичку, в бульйон додала морква, цибуля і коріння петрушки. Вийшло ароматні, ніж просто зварити м'ясо.
Все перемішуємо. Форму змащуємо вершковим маслом. Дно форми краще закрити пергаментом для випічки. Виливаємо в форму тісто.
Випікаємо пиріг в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Верхню частину форми закрити фольгою. Пиріг буде готовий через 1, 5 годину. Якщо фольгою НЕ накрити - пиріг згорить.