Рецепт Пиріг з м'ясом «Легше не буває» фото

Пиріг з м'ясом «Легше не буває»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печеться він досить довго, але процес замісу і склад - найпростіший. Пиріг дуже смачний.

Опис приготування:

Спочатку відварюємо індичку, потім готуємо тісто, все перемішуємо і перекладаємо в змащену форму. Запікаємо в гарячій духовці, накривши фольгою. Удачі в приготуванні!

  • Кефір - 1 Склянка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Відварна індичка - 200 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
пиріг з м'ясом
Розігрійте духовку до 200 градусів.
У миску вбийте 2 яйця, додайте сіль, розпушувач.
пиріг з м'ясом
Влийте склянку кефіру. Можна взяти кисле молоко або дуже рідку сметану.
пиріг з м'ясом
Просійте борошно і замісіть однорідне тісто. Зручно все робити виделкою за 1, 5 хвилини.
пиріг з м'ясом
Ось таке тісто вийшло.
пиріг з м'ясом
Додаємо в тісто тертий сир.
пиріг з м'ясом
Додаємо нарізану відварну індичку. Коли я варила індичку, в бульйон додала морква, цибуля і коріння петрушки. Вийшло ароматні, ніж просто зварити м'ясо.
пиріг з м'ясом
Все перемішуємо. Форму змащуємо вершковим маслом. Дно форми краще закрити пергаментом для випічки. Виливаємо в форму тісто.
пиріг з м'ясом
Випікаємо пиріг в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Верхню частину форми закрити фольгою. Пиріг буде готовий через 1, 5 годину. Якщо фольгою НЕ накрити - пиріг згорить.

Схожі рецепти