Пиріг з листкового тіста з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з листкового тіста з капустою - дуже смачний, ситний і простий. Трохи фантазії - і він вже готовий прикрасити ваш сімейний обідній стіл. Не відкладайте на потім, готуйте прямо зараз!
Якщо вам захочеться простий несолодкої випічки або просто несподівано приходять гості, цей рецепт і готове листкове тісто допоможуть вам. Розповім, як приготувати пиріг з капустою з листкового тіста порційних.
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Капуста - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для пасерування )
Дістаньте з морозилки тісто, необхідно розморозити його при кімнатній температурі (хвилин 20). Поки тісто розморожується, приготуйте начинку для пирога. Для цього обсмажте в олії моркву і цибулю. Додайте до них нашатковану капусту.
Додайте до овочів фарш (в пісні дні фарш не додавайте) і тушкуйте пару хвилин під кришкою. Додати сіль за смаком.
Розморожене тісто розкачати в одному напрямку. Розріжте кожен пласт на два квадрата.
Розкладіть начинку по квадратах. Загніть куточки до центру заготовки, кінець кліпу. Якщо хочете, щоб шов пиріжка не розходяться, змастіть його білком. Я спеціально пропускаю цей крок, щоб пиріжки розкрилися під час випічки і вийшла "тарілочка" з начинкою.
Викладіть заготовки на деко з пергаментом або силіконовим килимком, змастіть верх збитим жовтком. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Смачного!