Пиріг з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з куркою і картоплею відрізняється ніжним смаком, хрусткою скоринкою і апетитною начинкою. Готується він протягом години, нагодує всю сім'ю. Блюдо ситне, ідеально підходить для будь-якого віку.
Цей чудовий пиріг зготує навіть школяр. Він простий і цілком доступний. Продукти для пирога можна знайти в будь-якому магазині навіть самого тихого містечка.
Як приготувати пиріг з куркою і картоплею? Будемо пізнавати цю науку разом!
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Сода гашене - 0, 5 чайних ложки

1. Для приготування пирога картопля очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Більші шматочки не пропекутся.

2. М'ясо птиці нарізаємо дрібно. У продажу сьогодні можна знайти гуляш курячий. Це м'ясо з ніг птиці, але без кістки. Воно відмінно підходить для приготування пирога, т.К. Соковитіше, ніж філе.

3. Ріпчасту цибулю наріжте кубиком. Змішайте картопля, м'ясо і цибулю. Приправте сіллю і спеціями.

4. Форму для запікання змастіть маслом. Присипте манною крупою і потрясіть. Крупа рівномірно прилипне до маслу і не дасть готовому пирогу пристати до форми.

5. У мисці змішайте яйця, сметану і трохи молока. Додайте спеції і сіль за смаком. Збийте.

6. Просійте борошно, додайте гашене соду. Добре перемішайте. Тісто має вийти досить густим, як на оладки.

7. У форму влийте 50% тесту. Розподіліть. Після викладіть картопляно-м'ясну начинку. Розрівняйте.

8. Зверху на начинку вилийте тісто. Розрівняйте. Потрясіть форму з пирогом, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.

9. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте пиріг в духовці близько 30 хвилин, до освіти характерною скоринки.

10. Подайте готовий пиріг до столу. Смачного!