Пиріг з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг - універсальне блюдо, яке можна успішно готувати як до приходу гостей, так і до повсякденного столу. Розповім вам, як приготувати пиріг з капустою в духовці. Вийде смачно!
Насправді такий пиріг приготувати зовсім нескладно. Рецепт простий і швидкий, з розряду "на швидку руку" . Тісто виходить ароматне і ніжне, начинка соковита, запахи манять домочадців на кухню. Вони не зможуть дочекатися, поки пиріг охолоне і його можна буде пробувати. Начинку необов'язково готувати разом з тестом. Капусту можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. В такому випадку буквально за лічені хвилини ви зможете приготувати смачну домашню випічку як до приходу несподіваних гостей, так і до сімейного чаювання. Начинка для пирога може бути найрізноманітніша, у мене сьогодні тушкована капуста. Молоко в рецепті завжди можна замінити на кефір, інгредієнти доступні, пробуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 12 Ст. Ложок (з гіркою)
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кунжут - За смаком