Пиріг з капустою без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Скучили за смачною і апетитною випічки? Цей простий рецепт пирога з капустою без дріжджів - то, що вам треба! Соковитий і ніжний одночасно, пиріг порадує і вас, і ваших домочадців своїм смаком!
Рецепт приготування пирога з капустою без дріжджів сподобається всім без винятку! Хто любить капустяні пироги, той оцінить знайомий м'який смак, а картопля ... Ну, це картопля і є, як же її не любити? Вам сподобається ситність і насичений смак пирога. А апетитна скоринка з тіста зверху додасть страві родзинки!
- Картопля - 600 грам
- Кабачок - 100 грам
- Тісто листкове - 350 грам
- Капуста - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки (в зернах)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Картоплю миємо, чистимо і ріжемо шматочками середнього розміру. Відварюємо і охолоджуємо. Викладаємо в блюдо для запікання, посипаємо сіллю і спеціями.
2. Додамо подрібнену цибулю, кабачок і шинкованную капусту. Заправляємо гірчицею і соєвим соусом. Перемішаємо.
3. Тісто розморозимо, робимо з нього ось такі пелюстки. Накладаємо їх на картоплю, щоб не залишилося просвітів.
4. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. Остуджують і подаємо!