Рецепт Пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) фото

Пиріжки з капустою (тісто без дріжджів)
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні пиріжки з ситної начинкою підійдуть не тільки як доповнення до першої страви, але і як перекус на роботу. Так що подивіться, як приготувати пиріжки з капустою (тісто без дріжджів).

Опис приготування:

Пиріжки з несолодкої начинкою вже можна назвати класикою жанру ситного перекусу робочої людини: швидко, смачно, можна і на ходу поїсти. Випічка, приготована по даним рецептом, виходить дуже ніжною, незважаючи на те, що в тесті немає дріжджів. Все завдяки сметані і соковитою начинці. Ви можете гасити капусту на свій смак, наприклад, додавши трохи томатного соку або тертої моркви.

  • Борошно - 480 грам
  • Крем 20% - 300 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Жовток - 1 штука
  • Капуста тушкована - 0, 5 штуки (коб)
  • Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) - фото крок 1
1. Сметану змішайте з содою. У миску покладіть яйця, цукор, сіль і збовтайте віночком. Додайте сметану і перемішайте. Просійте борошно, додайте розпушувач і перемішайте масу ложкою.
пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) - фото крок 2
2. Викладіть тісто на робочу поверхню. Поступово додаючи олію і необхідну борошно, замісіть м'яке і еластичне тісто.
пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) - фото крок 3
3. Накрийте тісто мискою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин. Приготуйте тушковану капусту по своєму смаку. Тісто розділи 12-16 частин.
пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) - фото крок 4
4. Кожну частину розкачати в коло, викладіть по центру начинку і защипніть краю. Сформуйте все пиріжки і викладіть їх на покритий пергаментом деко.
пиріжки з капустою (тісто без дріжджів) - фото крок 5
5. Змастіть пиріжки збовтаним яйцем (можна додати трохи сметани), посипте кунжутом. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 25 хвилин. Накрийте готові пиріжки рушником і остудіть. Смачного!

Схожі рецепти