Осетинський пиріг без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати осетинський пиріг без дріжджів! Я готую його з картопляною начинкою, виходить дуже смачно. Усе, що потрібно - купити в магазині бездріжджове тісто і приступити до готування!
Перед вами простий рецепт осетинського пирога без дріжджів. Виходить дуже смачно! Можна скористатися будь-яким своїм улюбленим рецептом дріжджового тіста, а якщо ви, як і я, не дуже добре вмієте працювати з тестом, купіть готове! А ось і сам рецепт приготування осетинського пирога без дріжджів!
- Тесто бездрожжевое - 450 грам
- Картопля - 800 грам
- Цибуля - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Відваримо і остудити картоплю, измельчим її в пюре, додамо спеції, вершкове масло і цибулю. Я спочатку обсмажую цибулю на вершковому маслі, а потім просто додаю до картоплі разом із залишками масла зі сковороди.
2. Розкачати тісто, всередину поміщаємо нашу начинку, загортаємо краю всередину, як ніби робимо великий вареник.
3. Тепер качалкою перетворюємо цей пельмень назад в корж, запікаємо приблизно 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
4. Готово! Ось яка краса виходить!