Осетинський пиріг з вишнями
(покроковий рецепт з фото)
Baldzhin - це осетинський пиріг з вишнею. За рахунок соковитою вишневою начинки, пиріг виходить м'яким і приголомшливо смачним, спробуйте і ви!
Розповім вам простий рецепт приготування балджіна. В першу чергу, варто подбати про начинку - вона буде вишневої. Якщо використовуєте свіжу вишню - очистіть її від кісточок. Якщо ж вишня заморожена, необхідно її розморозити і дати обмякнуть. Нижче наведено покроковий рецепт приготування балджіна. Хай щастить!
- Вишня - 500 грам
- Дріжджі - 50 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - За смаком
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
У тепле молоко покришите дріжджі, розмішайте. Додайте просіяне борошно і цукор. Отриману суміш залишаємо в теплому місці.
Додаємо вершкове масло, перемішуємо вінчиком. Ми залишаємо на 10 хвилин.
Додайте яйця, перемішайте.
Через 15 хвилин кладемо цукор і ванілін.
Замішуємо рідке тісто, переливаємо його в ємність для випікання.
Підготуйте вишню, очистіть від кісточки і промийте.
Вишні слід втопити до половини в тесті.
Випікати 35-40 хвилин.
Випікати 35-40 хвилин.
Готово! Смачного!