Рецепт Осетинський пиріг з вишнями фото

Осетинський пиріг з вишнями
(покроковий рецепт з фото)

Осетинська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Baldzhin - це осетинський пиріг з вишнею. За рахунок соковитою вишневою начинки, пиріг виходить м'яким і приголомшливо смачним, спробуйте і ви!

Опис приготування:

Розповім вам простий рецепт приготування балджіна. В першу чергу, варто подбати про начинку - вона буде вишневої. Якщо використовуєте свіжу вишню - очистіть її від кісточок. Якщо ж вишня заморожена, необхідно її розморозити і дати обмякнуть. Нижче наведено покроковий рецепт приготування балджіна. Хай щастить!

  • Вишня - 500 грам
  • Дріжджі - 50 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 200 грам
Baldzhin - фото крок 1
У тепле молоко покришите дріжджі, розмішайте. Додайте просіяне борошно і цукор. Отриману суміш залишаємо в теплому місці.
Baldzhin - фото крок 2
Додаємо вершкове масло, перемішуємо вінчиком. Ми залишаємо на 10 хвилин.
Baldzhin - фото крок 3
Додайте яйця, перемішайте.
Baldzhin - фото крок 4
Через 15 хвилин кладемо цукор і ванілін.
Baldzhin - фото крок 5
Замішуємо рідке тісто, переливаємо його в ємність для випікання.
Baldzhin - фото крок 6
Підготуйте вишню, очистіть від кісточки і промийте.
Baldzhin - фото крок 7
Вишні слід втопити до половини в тесті.
Випікати 35-40 хвилин.
Baldzhin - фото крок 8
Готово! Смачного!

Схожі рецепти