Торт-суфле з сиром і вишнями
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати торт-суфле з сиром і вишнями - ніжний десерт, який відмінно підійде до чаювання або стане прикрасою святкового столу.
Немає нічого простіше, ніж приготувати торт-суфле! Особливо ці торти хороші тим, що їх не потрібно випікати. Ви можете взяти готовий бісквіт, розрізати його і залити сирним кремом, додавши нарізані фрукти або ягоди. Настійно рекомендую використовувати вишню, так як вона дає приємну кислинку і виділяється в солодкому суфле. Ви можете приготувати білий бісквіт, а сирний крем зробити шоколадним. Вийде дуже красиво!
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 80 грам
- Сир протертий - 250 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Желатин - 20 грам
- Вишні консервовані - 200 грам (без кісточок)
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 100 мілілітрів
- Фотографії 33% - 200 мілілітрів
- Вода - 40 мілілітрів
- Rafinirovannoe масло - 2 Ст. Ложки
- Какао - 4 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Яйце збийте з цукром в пишну масу за допомогою міксера. Додайте рафінована олія, сметану і все збийте. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і какао. Змішайте і додайте невеликими порціями до рідких інгредієнтів.
2. Змішайте тісто до однорідного стану. Вилийте тісто в змащену олією форму так, щоб висота його була максимум 3 см. Випікайте в розігрітій до 190 градусів 15-20 хвилин.
3. Приготуйте суфле: желатин залийте кип'яченою водою, дайте йому набрякнути протягом 15-ти хвилин. Сир змішайте з вершками, цукровою пудрою, ваніліном і змішайте міксером.
4. Розтопіть желатин на водяній бані, додайте його до крему, не припиняючи збивати. У форму, застелену харчовою плівкою, вилийте трохи сирного крему.
5. Бісквіт розрізати на невеликі кубики і додайте до крему. Додайте вишні і заповніть форму кремом. Надішліть в холодильник до повного застигання. Смачного!