Рецепт Пиріг з кабачків фото

Пиріг з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На полуденок, Для дітей
Випічка, Пироги

Пиріг з кабачків - прекрасна випічка, яка в обов'язково порадує любителів овочів, vegetariancev, сироїдів і всіх, хто стежить за своїм здоров'ям. Кабачок - вкрай корисний овоч для всіх!

Пиріг з кабачками - дуже смачна страва, яке може Вам нагадати мусака або будь-яке інше схоже блюдо, наприклад, з італійської кухні. Ось простий і красивий рецепт, як приготувати пиріг з кабачків. Смачного!

  • Мал - 150 грам (до варіння)
  • Твердий сир - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки(1 в основу, 2 інших на заливку)
  • Крем - 70 грам
  • Сир "фета" - 200 грам
  • Кабачок - 1 кілограм
  • Помідори черрі - 15 штук
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія, сіль, паприка сушена - - За смаком
пиріг з кабачків - фото крок 1
По перше, готуємо основу з рису, яйця і твердого сиру. Перш, ніж замішувати, відварений рис потрібно остудити.
пиріг з кабачків - фото крок 2
Беремо форму для випікання. Змащуємо її маслом, щільно утрамбовують в неї наше тісто-основу.
пиріг з кабачків - фото крок 3
Потім готуємо заправку. Для цього в глибоку миску покришимо сир "фета", додамо сметану, ложку оливкової олії, яйця. Все добре перемішуємо за допомогою блендера.
пиріг з кабачків - фото крок 4
Дуже тонкими кільцями наріжемо кабачок.
пиріг з кабачків - фото крок 5
Морквину натерти на крупній тертці.
пиріг з кабачків - фото крок 6
На рисову основу викладаємо половину кабачків.
пиріг з кабачків - фото крок 7
Потім - шар морквини. Потім знову шар кабачків.
пиріг з кабачків - фото крок 8
Все рівномірно заливаємо заправкою, посипте зверху сушеної паприкою. Вдавлюємо помідори черрі.
пиріг з кабачків - фото крок 9
Випікаємо до золотої скоринки в духовці при температурі 200 градусів (близько 30-40 хвилин).

Схожі рецепти