Пиріг з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пиріг з кабачків - прекрасна випічка, яка в обов'язково порадує любителів овочів, vegetariancev, сироїдів і всіх, хто стежить за своїм здоров'ям. Кабачок - вкрай корисний овоч для всіх!
Опис приготування:
Пиріг з кабачками - дуже смачна страва, яке може Вам нагадати мусака або будь-яке інше схоже блюдо, наприклад, з італійської кухні. Ось простий і красивий рецепт, як приготувати пиріг з кабачків. Смачного!
- Мал - 150 грам (до варіння)
- Твердий сир - 100 грам
- Яйця - 3 штуки(1 в основу, 2 інших на заливку)
- Крем - 70 грам
- Сир"Фета" - 200 грам
- Кабачок - 1 кілограм
- Помідори черрі - 15 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія, сіль, паприка сушена - - За смаком
По перше, готуємо основу з рису, яйця і твердого сиру. Перш, ніж замішувати, відварений рис потрібно остудити.
Беремо форму для випікання. Змащуємо її маслом, щільно утрамбовують в неї наше тісто-основу.
Потім готуємо заправку. Для цього в глибоку миску покришимо сир"Фета" , додамо сметану, ложку оливкової олії, яйця. Все добре перемішуємо за допомогою блендера.
Дуже тонкими кільцями наріжемо кабачок.
Морквину натерти на крупній тертці.
На рисову основу викладаємо половину кабачків.
Потім - шар морквини. Потім знову шар кабачків.
Все рівномірно заливаємо заправкою, посипте зверху сушеної паприкою. Вдавлюємо помідори черрі.
Випікаємо до золотої скоринки в духовці при температурі 200 градусів (близько 30-40 хвилин).