Пиріг з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з кабачків - прекрасна випічка, яка в обов'язково порадує любителів овочів, vegetariancev, сироїдів і всіх, хто стежить за своїм здоров'ям. Кабачок - вкрай корисний овоч для всіх!
Пиріг з кабачками - дуже смачна страва, яке може Вам нагадати мусака або будь-яке інше схоже блюдо, наприклад, з італійської кухні. Ось простий і красивий рецепт, як приготувати пиріг з кабачків. Смачного!
- Мал - 150 грам (до варіння)
- Твердий сир - 100 грам
- Яйця - 3 штуки(1 в основу, 2 інших на заливку)
- Крем - 70 грам
- Сир "фета" - 200 грам
- Кабачок - 1 кілограм
- Помідори черрі - 15 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія, сіль, паприка сушена - - За смаком
По перше, готуємо основу з рису, яйця і твердого сиру. Перш, ніж замішувати, відварений рис потрібно остудити.
Беремо форму для випікання. Змащуємо її маслом, щільно утрамбовують в неї наше тісто-основу.
Потім готуємо заправку. Для цього в глибоку миску покришимо сир "фета", додамо сметану, ложку оливкової олії, яйця. Все добре перемішуємо за допомогою блендера.
Дуже тонкими кільцями наріжемо кабачок.
Морквину натерти на крупній тертці.
На рисову основу викладаємо половину кабачків.
Потім - шар морквини. Потім знову шар кабачків.
Все рівномірно заливаємо заправкою, посипте зверху сушеної паприкою. Вдавлюємо помідори черрі.
Випікаємо до золотої скоринки в духовці при температурі 200 градусів (близько 30-40 хвилин).