Пиріг з кабачків і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Кабачок можна сміливо назвати універсальним овочем. З ним можна зварити суп, приготувати другу, закуску, десерт, випічку і навіть солодкий пиріг! Саме такий у мене сьогодні, дивіться!
Як приготувати солодкий пиріг з кабачків і яблук? дивіться, я розповім, це легко! Пиріг буде ніжним і смачним, складно відразу сказати, з чого він. На перший погляд здається просто яблучним! Відразу хочу сказати, що пироги з кабачками не можуть бути пишними, як biskvitnиe, але вони по-своєму смачні і вологі. Пробуйте!
- Кабачок - 1 штука
- Яблуко солодке - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Rafinirovannoe масло - 100 мілілітрів
- Цукор - 80 грам
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 1-2 Щепоток
- Імбир мелений - 1-2 Щепоток (порошок)
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
Підготуйте продукти, вимийте кабачок і яблука. Вибачте, забула яйця з холодильника дістати, але вони повинні бути добре охолодженими, щоб збили.
Кабачок натріть на крупній тертці і відіжміть сік. Відставте поки.
Охолоджені яйця збийте на максимальних обертах міксером.
Коли утворюється така світла пишна маса, введіть цукор, масло rafinirovannoe, спеції. Продовжуйте збивати і вводите частинами борошно і розпушувач.
Готове пишне тісто з'єднайте з кабачкової масою і перемішайте. Тісто для пирога готове.
Форму застеліть пергаментом, змастіть рафінованим маслом і присипте трохи цукром. Яблука очистіть від шкірки і серцевини, поріжте часточками і покладіть по колу.
Залийте яблука тестом і відправте в духовку на 40-60 хвилин. Температура - 180 градусів. Час залежить від висоти вашої форми: чим вище пиріг, тим більше потрібно часу.
Готово! Остудіть пиріг прямо в формі.
Остиглий пиріг вийміть з форми і переверніть на блюдо. Зверху можна прикрасити глазур'ю, шоколадом або просто цукровою пудрою! приємного!