Рецепт Пиріг «невидимка» з яблук і груш фото

Пиріг «невидимка» з яблук і груш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Груша
Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пропоную рецепт дуже цікавого пирога, незвичайно ніжного, м'якого і смачного. Називається він "невидимка" і цілком відповідає своїй назві.

У процесі випікання пирога, яблука і груші вбирають тісто, воно дійсно стає невидимим, перетворюючись на справжнісінький крем. На мій погляд, це один з найкращих пирогів, які можна приготувати з фруктів. Мінімум продуктів, простота приготування і відмінний результат.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно пшеничне - 80 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Груша - 2-3 штук
пиріг
Підготуйте інгредієнти для приготування пирога.
пиріг
Розбийте яйця в миску.
пиріг
Збийте яйця міксером або віночком.
пиріг
Додайте цукор, і збийте яйця з цукром до пишної білої піни.
пиріг
Влийте розтоплене вершкове масло.
пиріг
Влейте молоко.
пиріг
Всипте в миску борошно.
пиріг
Перемішайте всі інгредієнти тесту. Воно буде рідким.
пиріг
Яблука та груші помийте, очистіть і наріжте тонкими пластинками.
пиріг
Додайте в тісто розпушувач.
пиріг
Викладіть нарізані яблука і груші.
пиріг
Акуратно перемішайте фрукти з тестом.
пиріг
Викладіть тісто у форму з пекарської папером.
пиріг
Випікайте пиріг у духовці заздалегідь розігрітій до 175-180 градусів 45-50 хвилин до золотистої скоринки.
пиріг
Пиріг дістаньте з форми, добре охолодіть і посипте цукровою пудрою за бажанням.
пиріг
Остиглий "невидимий" пиріг наріжте і подавайте до столу.

Схожі рецепти