Пиріг «невидимка» з яблук і груш
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дуже цікавого пирога, незвичайно ніжного, м'якого і смачного. Називається він "невидимка" і цілком відповідає своїй назві.
У процесі випікання пирога, яблука і груші вбирають тісто, воно дійсно стає невидимим, перетворюючись на справжнісінький крем. На мій погляд, це один з найкращих пирогів, які можна приготувати з фруктів. Мінімум продуктів, простота приготування і відмінний результат.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 2-3 штук
- Груша - 2-3 штук

Підготуйте інгредієнти для приготування пирога.

Розбийте яйця в миску.

Збийте яйця міксером або віночком.

Додайте цукор, і збийте яйця з цукром до пишної білої піни.

Влийте розтоплене вершкове масло.

Влейте молоко.

Всипте в миску борошно.

Перемішайте всі інгредієнти тесту. Воно буде рідким.

Яблука та груші помийте, очистіть і наріжте тонкими пластинками.

Додайте в тісто розпушувач.

Викладіть нарізані яблука і груші.

Акуратно перемішайте фрукти з тестом.

Викладіть тісто у форму з пекарської папером.

Випікайте пиріг у духовці заздалегідь розігрітій до 175-180 градусів 45-50 хвилин до золотистої скоринки.

Пиріг дістаньте з форми, добре охолодіть і посипте цукровою пудрою за бажанням.

Остиглий "невидимий" пиріг наріжте і подавайте до столу.