Рецепт Оладки з кабачків і яблук фото

Оладки з кабачків і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Кабачок
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Хочете спробувати дуже смачні оладки? Тоді загляньте в мій рецепт. Сьогодні розповім, як приготувати оладки з кабачків і яблук з родзинками! Подавайте їх з медом до стаканчику молока або чаю. Дивимося!

Опис приготування:

Щоб оладки вийшли ніжними і м'якими, візьміть молоденький кабачок з ледве помітними незрілими насінням. Щоб оладки були солодкими - соковите солодке яблуко і родзинки. Цукор можна зовсім прибрати, він лише трохи корегує смак. Але не варто замінювати його в тесті на мед, адже натуральний бджолиний мед нагрівати небажано. Краще зробити оладки без цукру, а після подати їх з медом або згущеним молоком! хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яблуко солодке - 1 штука
  • Ізюм - За смаком (жменю)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки (з невеликою гіркою)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло rafinirovannoe - За смаком (для смаження)
оладки з кабачків і яблук - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте яблуко і кабачок, ображати хвостики. Закип'ятіть склянку води для розпарювання родзинок.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 2
Ізюм залийте окропом, залиште на 5-10 хвилин, нехай розпарюється. Натріть кабачок на крупній тертці, відіжміть сік. З яблука зніміть шкірку і видаліть серцевину, натріть на крупній тертці, додайте до кабачки.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 3
Покладіть столову ложку цукру, родзинки, яйце. Перемішайте.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 4
Введіть три столові ложки борошна, щіпку солі і знову перемішайте.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 5
Testo майже. Переходимо до смаження.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 6
Розігрійте сковороду, злегка змастіть її рослинним маслом. Столовою ложкою набирайте тісто і викладайте його в сковороду.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 7
Смажте оладки з двох сторін на повільному вогні. Кришкою закривати не потрібно.
оладки з кабачків і яблук - фото крок 8
Готові оладки подайте теплими з медом! Смачного!

Схожі рецепти